kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ταξίδι στο Παρίσι για τον τελικό »

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

 «Ταξίδι στο Παρίσι για τον τελικό»

 

1. Διοργάνωση

Η εταιρεία με την επωνυμία «Kiss A.E Μέσων Ενημέρωσης» και έδρα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 85 στο Μαρούσι διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό (εφεξής «Διοργανώτρια») σε συνεργασία με την εταιρεία με την επωνυμία «Watt and Volt Α.Ε.» και έδρα στη Λ. Κηφισίας 217Α Μαρούσι (εφεξής «Χορηγός»), από τον οποίο θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης μεταξύ όλων των έγκυρων συμμετοχών ένας νικητής/τρια.

 

2. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και είναι κάτοικοι Ελλάδος. Στον παρόντα διαγωνισμό απαγορεύεται να λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια και στη Χορηγό, καθώς και οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού. Δεν επιτρέπονται πολλαπλές συμμετοχές στο διαγωνισμό (πολλαπλή συμμετοχή θεωρείται και αυτή με διαφορετικό e-mail εγγραφής, αλλά ίδια λοιπά στοιχεία).

 

3. Διάρκεια Διαγωνισμού

Ο Διαγωνισμός ξεκινά από την 04.06.2016 και ώρα 08.00 και λήγει την 17.06.2016 και ώρα 24.00

Μέσα στο διάστημα αυτό θα πρέπει να υποβληθούν οι συμμετοχές στο διαγωνισμό. Εκπρόθεσμες συμμετοχές δεν θα ληφθούν υπόψη και αποκλείονται αυτόματα.

 

4. Διαδικασία διαγωνισμού- Ανάδειξη Νικητή

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα:

(α) Να επισκεφθείτε το site της Διοργανώτριας www.kiss929.gr (εφεξής το «Site»)

(β) Να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό συμπληρώνοντας στη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο Site το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο, το email σας, την ηλικία, ταχυδρομικό κώδικα και περιοχή κατοικίας.

Οι έγκυρες συμμετοχές θα μπουν σε κλήρωση από την οποία θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής / τρια του διαγωνισμού και δύο (2) αναπληρωματικοί αυτού. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στις 21.06.2016 στις εγκαταστάσεις της Διοργανώτριας, Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά (μέσω γεννήτριας τυχαίων αριθμών) και θα μεταδοθεί απευθείας (live) μέσω διαδικτύου, από το Site. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στο Site.

 

5. Βραβείο

Ο νικητής/ τρια του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ταξίδι στο Παρίσι για δύο άτομα. Το βραβείο περιλαμβάνει:

  • Δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής: Αθήνα – Παρίσι με αναχώρηση στις 09.07.2016 και Παρίσι – Αθήνα με αναχώρηση στις 11.07.2016, στην οικονομική θέση,

  • Δύο διανυκτερεύσεις για δυο άτομα (δίκλινο δωμάτιο) σε ξενοδοχείο στο Παρίσι (συμπεριλαμβανομένων πρωινών),

  • Δύο εισιτήρια για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2016 στις 10.07.2016.

Ο νικητής/ τρια θα ειδοποιηθεί από τη Διοργανώτρια μέσω email/ τηλεφώνου στα στοιχεία που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό.

Για να παραλάβει το βραβείο, ο νικητής/τρια θα πρέπει να απαντήσει στην ειδοποίηση που έλαβε εντός τριών (3) ημερών, επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία ταυτότητάς του (ονοματεπώνυμο, ηλικία κλπ.) και την ηλεκτρονική του διεύθυνση. Επίσης, ο νικητής/τρια του Βραβείου θα πρέπει να παρέχει κάθε αναγκαία πληροφορία για τα αεροπορικά εισιτήρια και τις κρατήσεις του ξενοδοχείου στο Παρίσι. Η επιλογή ξενοδοχείου και αεροπορικής εταιρείας ανήκει στην Διοργανώτρια. Οι ημερομηνίες των πτήσεων και των κρατήσεων στο ξενοδοχείο δεν μπορούν να αλλάξουν.

Το βραβείο θα παραληφθεί από τον νικητή/ τρια με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ισχύοντος διαβατηρίου από το σημείο που θα του υποδείξει η Διοργανώτρια. Επιπλέον, η Διοργανώτρια ενδέχεται να ζητήσει από τον νικητή/ τρια να υπογράψει μια δήλωση αποδοχής του βραβείου.

Εάν η Διοργανώτρια δεν μπορέσει να επικοινωνήσει με το νικητή/τρια εντός τριών (3) ημερών από την ανάδειξή του ή εάν η συμμετοχή του ακυρωθεί λόγω μη συμμόρφωσης με τους όρους του διαγωνισμού ή αν αρνηθεί να παραλάβει το βραβείο, η Διοργανώτρια θα προσφέρει το βραβείο στον πρώτο επιλαχόντα και αν αρνηθεί και αυτός στον επόμενο επιλαχόντα. Οι επιλαχόντες για το βραβείο θα είναι δύο.

Διευκρινίζεται ότι εάν ο νικητής/ νικήτρια είναι κάτοικος περιοχής εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, θα τον βαρύνουν τα έξοδα μετακίνησης προς και από την Αθήνα για την πραγματοποίηση του ταξιδιού-βραβείου.

Το βραβείο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε με άλλα δώρα. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να ανταλλάξει το βραβείο (ή μέρος αυτού) με άλλο ίσης ή αντίστοιχης αξίας, για οποιονδήποτε λόγο. Ο νικητής/ τρια όμως δεν μπορεί να αλλάξει το βραβείο ή να ζητήσει την εξαργύρωσή του ή την ανταλλαγή του με μετρητά.

 

6. Προσωπικά Δεδομένα

O Kiss και η WATT + VOLT (υπεύθυνοι επεξεργασίας) συλλέγουν και επεξεργάζονται τα εξής προσωπικά σας δεδομένα: όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο, ηλικία, ταχυδρομικός κώδικας, περιοχή κατοικίας για τους σκοπούς της διενέργειας του διαγωνισμού, της ανάδειξης του νικητή, της απονομής του βραβείου και της μελλοντικής ενημέρωσης από την WATT + VOLT στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της (σημ: η ενημέρωση αυτή θα λάβει χώρα εφόσον επιλέξετε το ειδικό τετραγωνίδιο της φόρμας συμμετοχής). Με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό συναινείτε στην επεξεργασία των ανωτέρω προσωπικών σας δεδομένων για τους προαναφερθέντες σκοπούς. Τα δεδομένα αυτά δεν θα διαβιβαστούν σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος, με εξαίρεση ταξιδιωτικές κλπ. εταιρείες που εμπλέκονται στη διοργάνωση και την απόδοση του βραβείου του διαγωνισμού.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει το όνομα και να δημοσιεύει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και βιντεοσκοπήσεις του νικητή/ νικήτριας στους διαδικτυακούς του τόπους, σε social media ή σε οποιοδήποτε έντυπο καθώς και να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του βραβείου του διαγωνισμού. Ο νικητής/τρια συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω, χωρίς την καταβολή αμοιβής ή αποζημίωσης. Τυχόν άρνηση του νικητή/τριας να συμμετάσχει στη σχετική διαφημιστική προβολή ή στην ανακοίνωση του ονόματός του, δίδει το δικαίωμα στη Διοργανώτρια να αρνηθεί τη χορήγηση του βραβείου.

Κάθε συμμετέχων δύναται να αξιώσει πρόσβαση ή διαγραφή των δεδομένων του από την αντίστοιχη βάση που τηρείται για τους σκοπούς του Διαγωνισμού επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 210-8050000 η στο e-mail : publicrelations@kissfm.gr 

 

7. Αποποίηση Ευθύνης Διοργανώτριας και Χορηγού

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι:

- H Διοργανώτρια και η Χορηγός δεν φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ελαττώματα του βραβείου ή για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί σε πρόσωπα ή πράγματα από τη χρήση του βραβείου του διαγωνισμού. Ειδικότερα, η Διοργανώτρια δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου, της αεροπορικής εταιρείας καθώς και για τυχόν περιορισμούς ή προϋποθέσεις τους οποίους έχουν θέσει τρίτοι, όπως η διοργανώτρια του ποδοσφαιρικού αγώνα, το ξενοδοχείο και η αεροπορική εταιρεία. Αυτονοήτως, η Διοργανώτρια και η Χορηγός δεν φέρουν ευθύνη σε περίπτωση που εκ γεγονότων ανωτέρας βίας (απεργία, θεομηνία, ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας ποδοσφαιρικού αγώνα κλπ.) δεν καταστεί δυνατή ή δυσχερανθεί η χρήση του βραβείου από τον νικητή/ τρια.

- H Διοργανώτρια και η Χορηγός δεν φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση που ο διαγωνισμός επηρεαστεί (πχ. αν χαθούν ή καταστραφούν κάποιες συμμετοχές ή ληφθούν ατελώς ή καθυστερημένα) ή αν ο διαγωνισμός διακοπεί προσωρινά ή ματαιωθεί οριστικά λόγω τεχνικών προβλημάτων του διαδικτύου ή των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, εφόσον θα πρόκειται για γεγονός που βρίσκεται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου της Διοργανώτριας.

Οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη, ακριβή και ορθή συμπλήρωση των στοιχείων τους στη φόρμα συμμετοχής. Ελλιπής ή εσφαλμένη ή μη αναγνώσιμη συμπλήρωση στοιχείων δίνει το δικαίωμα στη Διοργανώτρια να ακυρώσει και αποκλείσει τη σχετική συμμετοχή από την κλήρωση. Ομοίως θα αποκλείονται από την κλήρωση συμμετοχές που παραβιάζουν τους παρόντες Όρους Συμμετοχής ή το νόμο, εμπεριέχουν αναληθή στοιχεία, προσβάλλουν την εικόνα και τη φήμη της Διοργανώτριας ή/και της Χορηγού, προσβάλλουν τα ήθη και έθιμα, είναι κακόπιστες κλπ.

 

8. Τροποποιήσεις

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους Συμμετοχής (συμπεριλαμβανομένης τροποποίησης της διάρκειας του διαγωνισμού, της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης, της διαδικασίας του διαγωνισμού, αλλαγής του βραβείου με άλλο ίσης ή αντίστοιχης αξίας) ακόμη και να ματαιώσει το διαγωνισμό σε περίπτωση που αυτό θεωρηθεί αναγκαίο. Οποιαδήποτε σχετική τροποποίηση θα δημοσιεύεται στο Site και θα ισχύει από την ημερομηνία ανάρτησης των τροποποιημένων Όρων Συμμετοχής στο Site.

 

9. Αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

 

10. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς τυχόν προκύψει και η οποία σχετίζεται με τον διαγωνισμό θα εκδικάζεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια των Αθηνών.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker