kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

«Η Καρδερίνα»

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο 92,9 Κiss και η Tanweer σας προσκαλούν στην ειδική προβολή της ταινίας: «Η Καρδερίνα» (The Goldfinch).

Πρωταγωνιστούν: Άνσελ Έλγκορτ, Νικόλ Κίντμαν, Σάρα Πόλσον, Τζέφρι Ράιτ, Φιν Γούλφχαρντ.

 

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στον κινηματογράφο Αθήναιον (Βασ. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Παρασκευή 13 και τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ


 

Πρωταγωνιστούν: Άνσελ Έλγκορτ, Νικόλ Κίντμαν, Σάρα Πόλσον, Τζέφρι Ράιτ, Φιν Γούλφχαρντ, Όουκς Φέγκλεϊ, Λουκ Γουίλσον, Ανερίν Μπάρναρντ.

Η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Ντόνα Ταρτ, που κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ και διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, είναι σίγουρα μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Η οσκαρικών προθέσεων και προδιαγραφών παραγωγή διαθέτει το απαραίτητο οπλοστάσιο μπροστά και πίσω από τις κάμερες για να αποδώσει ιδανικά τη μαγική ατμόσφαιρα μιας συγκινητικής, σύγχρονης οδύσσειας ενοχών και εξιλέωσης.

Ο βραβευμένος με BAFTA, Τζον Κρόουλι (Brooklyn) σκηνοθετεί σε σενάριο του υποψήφιου για Όσκαρ Πίτερ Στρον (Tinker Tailor Soldier Spy), ενώ τους κεντρικούς χαρακτήρες αυτή της συναρπαστικής ιστορίας ενηλικίωσης ενσαρκώνουν οι: Άνσελ Έλγκορτ (Baby Driver), Νικόλ Κίντμαν (The Hours), Φιν Γούλφχαρντ (Stranger Things), Σάρα Πόλσον (American Crime Story), Λουκ Γουίλσον (The Royal Tenenbaums) και Τζέφρι Ράιτ (The Hunger Games).

 

Σύνοψη:

Η τελευταία φορά που ο 13χρονος Θίο Ντέκερ είδε τη μητέρα του, εκείνη γλιστρούσε μακριά του σε μία από τις αίθουσες του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης. Δευτερόλεπτα μετά, μία βόμβα τρομοκρατικής επίθεσης εκρήγνυται, καταστρέφοντας ανεκτίμητα έργα τέχνης και την ίδια τη ζωή του Θίο. Τα επόμενα τρικυμιώδη χρόνια, ενώ ο Θίο ενηλικιώνεται, παραμένει αγκιστρωμένος σε ένα πολύτιμο αντικείμενο -τη μόνη απτή σύνδεση με τη μητέρα που έχασε εκείνη τη φριχτή μέρα - έναν πίνακα ανεκτίμητης αξίας, την Καρδερίνα.

Η ταινία «Η Καρδερίνα» (The Goldfinch) θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 από την Tanweer.

 

 

Κινηματογράφος Αθήναιον 1 και 2
Βασ. Σοφίας 124
(ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι)
Τηλ.: 211 211 2222, 210 7782122.
 
 
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker