kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής «Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού»

Ενημερωθείτε εδώ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ TOY ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «KISS FM» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΟΥ – ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 92.9 KISS! – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ «ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΑΙΓΑΙΟ»

 

Α. Εισαγωγή

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Kiss Ανώνυμη Εταιρεία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» και τον διακριτικό τίτλο «KISS ENTRERPRISES», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας αρ. 85 (εφεξής «η Διοργανώτρια»), η οποία λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό «KISS FM» (εφεξής «ο ραδιοφωνικός σταθμός») διοργανώνει, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού και των social media του ραδιοφωνικού σταθμού, προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό με τη συμμετοχή ακροατών, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα φιλιού (6/7/2019) – Ημέρα του 92,9 ΚΙSS (εφεξής «ο Διαγωνισμός» ή «η Προωθητική Ενέργεια»). Χορηγός της Προωθητικής Ενέργειας είναι η εταιρεία Mondelez Hellas SA, η οποία εμπορεύεται, μεταξύ άλλων, τις τσίχλες DENTYNE.
 

Β. Περιγραφή Προωθητικής Ενέργειας - Τρόπος Συμμετοχής

1. Ο Διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από 1 Ιουνίου 2019 έως 15 Ιουλίου 2019 και έπαθλο μία επταήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» για δύο (2) άτομα (εφεξής «το Έπαθλο» ή «η Κρουαζιέρα»). Το έπαθλο περιλαμβάνει πλήρη διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), διαμονή σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα, κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης σε Σαντορίνη, Ηράκλειο και Έφεσο, πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο, λιμενικά τέλη και χρεώσεις παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου. Η κρουαζιέρα θα οργανωθεί με επιμέλεια και ευθύνη της ταξιδιωτικής εταιρείας «Celestyal Cruises» τις ημερομηνίες 19/8/2019 και 26/8/2019 (ημερομηνίες αναχώρησης του κρουαζιερόπλοιου από το λιμάνι του Πειραιά). Ο νικητής στον οποίο θα απονεμηθεί το έπαθλο μπορεί να επιλέξει μία από τις δύο εβδομάδες (19 έως 26/8/2019 ή 26 έως 2/9/2019), ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που θα υφίσταται κατά τον χρόνο κράτησης. Ο νικητής θα ανακηρυχθεί με κλήρωση που θα γίνει στην εκπομπή «Πρωινό στον Kiss», που παρουσιάζουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί κ.κ. Στάθης Χριστοφορίδης και Κική Μηλίδου, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, μεταξύ των ωρών 07:00 και 10:00 π.μ. Η ακριβής ώρα της κλήρωσης θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα (15/7/2019) από τους ως άνω ραδιοφωνικούς παραγωγούς ή από έναν εξ αυτών.

 

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα, είναι άνω των 18 ετών, με δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει. Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια (εφεξής «Συμμετέχων»), θα πρέπει να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που απεικονίζει ένα φιλί. Για να είναι έγκυρη συμμετοχή θα πρέπει: α) η φωτογραφία να απεικονίζει ένα φιλί, β) να έχει αναρτηθεί μέσα στο 2019, γ) το προφίλ του χρήστη να είναι δημόσιο και δ) να κοινοποιηθεί στο hashtag #929kissingday. Κάθε συμμετέχων μπορεί να αναρτήσει και να δηλώσει συμμετοχή με περισσότερες φωτογραφίες. Κάθε φωτογραφία για την οποία δηλώνεται συμμετοχή σημαίνει αυτομάτως ισάριθμες συμμετοχές στην κλήρωση. Φωτογραφίες με προδήλως άσεμνο περιεχόμενο δεν γίνονται αποδεκτές.

 

3. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό στον Kiss», που παρουσιάζουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί κ.κ. Στάθης Χριστοφορίδης και Κική Μηλίδου, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, ώρα 07:00 έως 10:00 π.μ., θα διεξαχθεί από αυτούς κλήρωση, στη βάση όλων φωτογραφιών για τις οποίες δηλώθηκε έγκυρη συμμετοχή, κατά τα ως άνω αναφερόμενα, με σκοπό την ανάδειξη ενός νικητή, που θα κερδίσει το Έπαθλο. Στη συνέχεια η Διοργανώτρια θα ενημερώσει τον νικητή για τη διαδικασία απόδοσης του Επάθλου. Κατά τη λήξη διεξαγωγής της Προωθητικής Ενέργειας (την 15/7/2019, ώρα 08:00 π.μ., όπως θα ανακοινωθεί από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς) σταματάει και η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής για τη συγκεκριμένη Προωθητική Ενέργεια.

 

Γ. Ενημέρωση νικητή

  1. Η Διοργανώτρια είναι υπεύθυνη για την απονομή του Επάθλου στον νικητή, τον οποίο οφείλει να ενημερώσει για την περαιτέρω διαδικασία, ως ακολούθως: Οι προστηθέντες της Διοργανώτριας ενημερώνουν τον νικητή μέσω προσωπικού μηνύματος στο Instagram για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που πρέπει να προσκομίσει, ώστε να του απονεμηθεί το Έπαθλο. Συγκεκριμένα, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης, η Διοργανώτρια μέσω αποστολής προσωπικού μηνύματος στο Instagram επιχειρεί επικοινωνία με την νικητή, ώστε να τον ενημερώσει για την περαιτέρω διαδικασία. Κατά την επικοινωνία αυτή θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την απονομή του Επάθλου. Σε περίπτωση που κατά το χρονικό διάστημα των δέκα (10) εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή, αυτός χάνει το Έπαθλο. Ο νικητής θα πρέπει εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία της ενημέρωσής του, να αποστείλει στα γραφεία της Διοργανώτριας (στη διεύθυνση που αναφέρεται ανωτέρω στο παρόν): 1) επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου του, από αστυνομικό τμήμα ή από ΚΕΠ και 2) υπεύθυνη δήλωση, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του από αστυνομικό τμήμα ή από ΚΕΠ, ότι αποδέχεται το έπαθλο και τους όρους και προϋποθέσεις του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση μη προσκόμισης των παραπάνω δικαιολογητικών, ο νικητής χάνει το Έπαθλο. Ρητά διευκρινίζεται ότι τυχόν φόροι/τέλη για την απονομή του Επάθλου βαρύνουν τον νικητή και θα πρέπει να προκαταβληθούν από τον ίδιο. Ο νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα στην παρουσίαση του ιδίου, του ονόματός του και της εικόνας του, χωρίς την καταβολή οιασδήποτε αμοιβής.

  2. Με την ολοκλήρωση της προπεριγραφείσας διαδικασίας, η Διοργανώτρια ενημερώνει εγγράφως, με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή με οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο, την εταιρεία “Celestyal Cruises” για το πρόσωπο του νικητή, αποστέλλοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του. Ο νικητής θα πρέπει με δική του ευθύνη να έρθει σε επικοινωνία με την εταιρεία “Celestyal Cruises”, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για την κρουαζιέρα (επιλογή ημερομηνίας αναχώρησης, κλπ.). Η Διοργανώτρια δηλώνει ότι έχει διασφαλίσει την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών μέσω του άνω ταξιδιωτικού οργανισμού για την πραγματοποίηση της κρουαζιέρας που προσφέρεται ως έπαθλο, τις ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν, ωστόσο δεν φέρει καμία ευθύνη για την οργάνωση του ταξιδιού και τις σχετικές λεπτομέρειες, ως και για τις προϋποθέσεις ασφάλειας που πρέπει να πληρούνται για τη διεξαγωγή της κρουαζιέρας.

 

Δ. Ακύρωση νικητή

  1. Κάθε νικητής μπορεί να ακυρωθεί: 1. Όταν η καταγραφή της συμμετοχής του δεν έγινε με τον τρόπο που αναφέρθηκε παραπάνω (υπό Β). 2. Στην περίπτωση που δεν αποστείλει, εντός δέκα (10) ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρθηκαν παραπάνω. 3. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας των δέκα (10) εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης, σύμφωνα με τους παρόντες όρους. 4. Στην περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί να καταβάλλει τους τυχόν αναλογούντες φόρους/τέλη για την απονομή του Επάθλου.

  2. Σε περίπτωση ακύρωσης του νικητή η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια είτε να διεξαγάγει εκ νέου κλήρωση, σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφηκε ανωτέρω (υπό Β 3) είτε να απονείμει το Έπαθλο στον πρώτο επιλαχόντα, σύμφωνα με τη κλήρωση που θα έχει ήδη διεξαχθεί.

 

E. Λοιποί όροι

  1. Το Έπαθλο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο.

  2. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για συμμετοχές που ενδεχομένως έχουν λάθος στοιχεία ή είναι ελλιπείς.

  3. Οι παρόντες Όροι θα παραμένουν αναρτημένοι και θα ενημερώνονται διαρκώς στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «KISS FM» www.kiss929.gr. H Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιεί τους παρόντες όρους συμμετοχής, με την κατάθεση νεότερου εγγράφου στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού, απαλλασσόμενη από οποιαδήποτε ευθύνη.

  4. Μετά την απονομή του Επάθλου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται. Επίσης, όπως προαναφέρθηκε, η Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για τον χρόνο και τις λεπτομέρειες οργάνωσης της κρουαζιέρας, ούτε για την ασφάλεια αυτής.

  5. Το προσωπικό των εταιρειών “KISS ENTERPISES”, “Mondelez Hellas SA”, “Celestyal Cruises” και “CARAT HELLAS A.E.” και των συνδεδεμένων με αυτές εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω μέχρι και δευτέρου βαθμού εξ’ αίματος δεν έχουν δικαίωμα δήλωσης συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια.

  6. Για τις ανάγκες υλοποίησης της Προωθητικής Ενέργειας, η Διοργανώτρια συγκεντρώνει και διατηρεί για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών από τη λήξη του Διαγωνισμού στοιχεία σχετικά με: α) τον αριθμό των συνολικών συμμετοχών και β) τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας των συμμετεχόντων και των νικητών. Επίσης, η Διοργανώτρια θα παρέχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε αρμόδια δημόσια Αρχή, στα στοιχεία του Διαγωνισμού.

  7. Η δήλωση συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελεί σαφή εκ μέρους του Συμμετέχοντα δήλωση συναίνεσης, κατά την έννοια του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) 2016/679, των ν. 2472/1997 και ν. 3471/2006, όπως ισχύουν, για την τήρηση των στοιχείων του και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Διαγωνισμού, καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με τον Διαγωνισμό. Μόνη η δήλωση συμμετοχής σε οιαδήποτε κλήρωση στο πλαίσιο του παρόντος, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα προς τη Διοργανώτρια, προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του (και τα τυχόν λοιπά στοιχεία του κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα) σε αρχείο που θα δημιουργηθεί (και τηρηθεί) από τη Διοργανώτρια, σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR), του Εθνικού εφαρμοστικού Νόμου, καθώς και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Σκοπός της εκ μέρους της Διοργανώτριας τήρησης του αρχείου αυτού και επεξεργασίας στοιχείων του είναι αποκλειστικά η διεξαγωγή και υλοποίηση του Διαγωνισμού και η ταυτοποίηση του νικητή. Τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε από τη Διοργανώτρια, ούτε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Celestyal Cruises για κανέναν άλλο σκοπό, πέρα από τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό και την ταυτοποίηση των νικητών. Ο Συμμετέχων, εφόσον ανακηρυχθεί νικητής, συναινεί στη χρήση των στοιχείων του για λόγους δημοσιότητας και προβολής του Διαγωνισμού (π.χ. με καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού, αναφορά του ονόματός του από τις ραδιοφωνικές εκπομπές). Κάθε μία εκ των άνω εταιρειών έχει αυτοτελή, ως προς τα ανωτέρω, ευθύνη, κατά το μέρος της δραστηριότητάς της. Ανά πάσα στιγμή κάθε Συμμετέχων έχει δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, ανάκλησης της συμμετοχής της συναίνεσης της συμμετοχής του, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα. Μετά την πάροδο δώδεκα (12) μηνών από τη λήξη της Προωθητικής Ενέργειας και υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης απονομής του Επάθλου στον νικητή, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες Όρους Συμμετοχής, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

  8. Οι Συμμετέχοντες δηλώνουν ρητά και ανεπιφύλακτα ότι έχουν λάβει τη ρητή συναίνεση και τη συγκατάθεση των προσώπων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, για τις οποίες δηλώνουν συμμετοχή, καθώς και τη ρητή συναίνεση και συγκατάθεση κάθε άλλου προσώπου που τυχόν αντλεί δικαιώματα από τις φωτογραφίες αυτές, προς χρήση τους στον παρόντα διαγωνισμό. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε τρίτος στραφεί εναντίον της Διοργανώτριας, των νομίμων εκπροσώπων της ή/και προστηθέντων της και εν γένει συνεργατών της, ισχυριζόμενος ότι η χρήση της φωτογραφίας στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού προσβάλλει οιασδήποτε φύσης δικαίωμά του, οι Συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη έναντι της Διοργανώτριας, για κάθε τυχόν ενέργεια ή/και αξίωση που τυχόν εγερθεί εναντίον της Διοργανώτριας των νομίμων εκπροσώπων της ή/και προστηθέντων της και εν γένει συνεργατών της.

  9. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό σημαίνει αυτοδικαίως την αποδοχή όλων των παρόντων Όρων Συμμετοχής και συνεπάγεται την πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους, παραιτουμένου του Συμμετέχοντα από την προσβολή της εγκυρότητας των παρόντων Όρων και από τη διεκδίκηση οποιασδήποτε αποζημίωσης εξ αυτού του λόγου.

  10. Οι Συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ενέργειές τους και τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

  11. Η μετάδοση του Διαγωνισμού από τον ραδιοφωνικό σταθμό “KISS FM” έχει συμφωνηθεί να αρχίσει την 1/6/2019 και θα διαρκέσει μέχρι την 15/7/2019, οπότε και θα λήξει, εκτός εάν υπάρξει νεότερη απόφαση, η οποία θα γνωστοποιηθεί μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού, με αντίστοιχη τροποποίηση των παρόντων Όρων.

  12. Θέματα σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων όρων συμμετοχής, ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και υπάγονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των καθ’ ύλην αρμοδίων δικαστηρίων της Αθήνας.

 

Μαρούσι, 31 Μαΐου 2019

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker