kiss-logo
Now playingAS IT WAS HARRY STYLES
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

GIASOU - Γεύσεις μοναδικές, Εξ Ανατολής – Παραδοσιακά- Vegeterian

Βρείτε σωστά το σωστό η λάθος και απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα για δυο άτομα στο GIASOU
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

GIASOU

eat' drink' dream
Γεύσεις μοναδικές
Εξ Ανατολής – Παραδοσιακά- Vegeterian

Το GIASOU φιλοξενείται σε μία όμορφη και γραφική πλατεία στον Βύρωνα την πλατεία Φατσέα που θυμίζει κάτι από την ξενοιασιά και τρυφερότητα των πρώτων χρόνων τότε που ζούσαμε σε τέτοιες πλατείες. Στο GIASOU προσπαθούμε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία της αναβιώνοντας την αρχοντιά και το μεράκι μιας άλλης αγαπημένης μιας μεγάλης πρωτεύουσας της ανατολής της Πόλης μας. Αρώματα και γεύσεις λοιπόν από την Πόλη.

Με σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές προσφέρονται ιδιαίτερα πιάτα όπως το Μαντί, το Τζαλαχτ, το Ιτσλί κιοφτέ, ή απλά μπορεί κανείς να απολαύσει γνώριμες γεύσεις Ελληνικής κουζίνας. Φυσικά για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες ο χώρος της πλατείας είναι το σημείο αναφοράς μας.

Στα ράφια του μαγαζιού μπορεί κανείς να ανακαλύψει προϊόντα που δημιουργούνται από Έλληνες τοπικούς παραγωγούς (τα οποία εξάγονται και στο εξωτερικό), ιδιαίτερες μαρμελάδες μέλι κερήθρες, πρωτότυπα ποτά παραδοσιακά ζυμαρικά, βότανα και μπαχαρικά καθώς και ιδιαίτερα κρασιά και μπύρες Ελλήνων παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Με ένα εγκάρδιο, «Γεια σου» λοιπόν θέλουμε να δώσουμε το δικό μας στίγμα στον χώρο της γεύσης τιμώντας και εξελίσσοντας κάθε δική σας εμπειρία.

 

GIASOU
Έρμου 33
Πλατεία Φατσέα
16232 Βύρωνας
Τηλ: 213 0418283, 213 0418277.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker