kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Beyoncé: Τα καλά λόγια του Paul McCartney και το νέο remix στο "Texas Hold 'Em"

Η επιτυχία του "Cowboy Carter" είναι δεδομένη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

bb.jpg

φωτογραφία από People / IG Beyonce
By
KISS 929

Η επιτυχία του νέου δίσκου από τη Beyonce είναι δεδομένη, καθώς το "Cowboy Carter" έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, προφανώς και τον Sir Paul McCartney, ο οποίος είδε το δικό του "Blackbird" να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το legendary tracklist στο καινούργιο LP της Bey.

Η διάσημη star συμπεριέλαβε στον δίσκο της το θρυλικό τραγούδι των Beatles, που είχε δημιουργηθεί για τον αγώνα δικαιωμάτων της μαύρης κοινότητας στα τέλη των '60s, με τον ίδιο να δηλώνει ξεκάθαρα εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα και ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της Bey.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την εκδοχή της Beyonce στο 'Blackbird'. Θεωρώ πως δίνει μία εκπληκτική βερσιόν και ενδυναμώνει το μήνυμα των κοινωνικών δικαιωμάτων που με ενέπνευσε να γράψω αυτό το τραγούδι αρχικά. Πιστεύω πως η Beyonce έχει κάνει μία θαυμάσια βερσιόν και θα παρακαλούσα οποιονδήποτε που δεν το έχει ακούσει, να το τσεκάρει. Θα το αγαπήσετε!", έγραψε σε μήνυμά του online ο Sir.

FYI, αυτό είναι και το τραγούδι που συμπεριλαμβάνει άλλα ταλέντα της μαύρης κοινότητας, καθώς στο "Blackbiird" (όπως γράφεται στο album της Bey) συμμετέχουν οι Tanner Adell, Reyna Roberts, Brittney Spencer και Tiera Kennedy.

Legends making iconic music that matters!

Ταυτόχρονα, μόλις πριν λίγες ώρες η Beyonce κυκλοφόρησε και ένα ολοκαίνουργιο remix στο "Texas Hold 'Em" που έχει ήδη γράψει ιστορία στα charts, με το "Pony Up" remix να έχει νέα στοιχεία, όπως οι στίχοι "Woke up this mornin’, my heart keeps racin’/ Straight to the bottom, we all need salvation (Come take it to the floor now, ooh)/ Need you to in this drought, take me downtown/ Gon leave the truck, whiskey, baby/ Let’s get weekend wasted/ Might as well just throw it all (Woo-woo)/ And pony up, b–ch, don’t hold back on me".

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker