kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Madonna στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Η βασίλισσα της ποπ έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από τους διοργανωτές της φετινής Eurovision.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η βασίλισσα της ποπ έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από τους διοργανωτές της φετινής Eurovision για να εμφανιστεί στη σκηνή τη βραδιά του τελικού.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ και η δημόσια ραδιοτηλεοπτική εταιρεία του Ισραήλ θεωρεί πως πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, ο μάνατζερ της Μadonna, που έχει καταγωγή από το Ισραήλ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διοργανωτές του θεσμού, με σκοπό την εμφάνιση της βασίλισσας.

Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια δεν πρόκειται να διαγωνιστεί εκπροσωπώντας μια από τις χώρες αλλά να ερμηνεύσει δυο από τις επιτυχίες της στη σκηνή, όπως είχε συμβεί με τον Justin Timberlake το 2016.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Ισραηλινό-Καναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams, έχει προσφερθεί να καλύψει την αμοιβή και το κόστος της εμφάνισης της Madonna, που φαίνεται να ξεπερνά το 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Στη διάρκεια του προηγούμενου έτους, ο Sylvan Adams διέθεσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τη διοργάνωση του ποδηλατικού γύρου «Giro d'Italia» στο Ισραήλ, για διαφημιστικούς λόγους, ενώ χρηματοδότησε επίσης ένα ίδρυμα με περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο επιχειρηματίας και συνεργάτης του Adams, Danny Ben Naim, δήλωσε για το θέμα: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με το περιβάλλον της Madonna. Ο Adams πιστεύει ότι η συμμετοχή της στο φετινό show, θα αυξήσει σημαντικά την προβολή του διαγωνισμού τραγουδιού και την κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τόσο για το ίδιο το γεγονός όσο και γενικότερα για τη χώρα και τους πολίτες του Ισραήλ».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker