kiss-logo
Now playingBABY ONE MORE TIME BRITNEY SPEARS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Νέα και καλή μουσική μας υπόσχεται ο Justin Bieber

O Justin Bieber μας υπόσχεται «νέα και καλή μουσική» στο άμεσο μέλλον...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Justin Bieber υπαινίχθηκε σαφώς ότι το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Απρίλιο, μπορεί να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Η είδηση προκύπτει από τον επίσημο λογαριασμό του 25χρονου τραγουδιστή και συνθέτη στο Twitter.

Ο Bieber, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή του σε ένα δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, ενημερώνει τους οπαδούς του πως ανυπομονεί να μοιραστεί τα νέα του καθώς και ότι: «νέα, καλή μουσική έρχεται σύντομα».

Ο Bieber είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ τον Απρίλιο, στο πλαίσιο μιας εμφάνισης στο πλευρό της Ariana Grande, στη σκηνή του φεστιβάλ Coachella.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Καναδός καλλιτέχνης δεν είχε αποκαλύψει καμία άλλη πληροφορία ή άλλου είδους ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου, πέμπτου κατά σειρά άλμπουμ.

Εντούτοις, συνεργάστηκε με επιτυχία με τον Ed Sheeran για την ηχογράφηση του σινγκλ «I Don’t Care», αλλά και με την Billie Eilish για την κυκλοφορία μιας νέας εκδοχής του «Bad Guy».

Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του Bieber, είχε τίτλο «Purpose» και κυκλοφόρησε το 2015. Το άλμπουμ περιείχε τρία σινγκλ που ξεχώρισαν και έκαναν τη δική τους πορεία στα chart, ενώ το 2016 ο Justin Bieber συνεργάστηκε με τον Γάλλο Dj και παραγωγό Dj Snake για την κυκλοφορία του σινγκλ «Let Me Love You» που γνώρισε εξίσου μεγάλη επιτυχία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker