kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ο Harry Styles δοκιμάζεται στη μεγάλη οθόνη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στο remake της ταινίας The Little Mermaid...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στη μεγάλη οθόνη φαίνεται πως θα απολαύσουμε τον Harry Styles, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στο remake της ταινίας «The Little Mermaid».

Ο Harry Styles πρόκειται να ερμηνεύσει τον Prince Eric στην επερχόμενη ταινία της Walt Disney, που θα γυριστεί με την τεχνολογία του live-action που συνδυάζει τη φωτογραφία με το animation.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει με την Halle Bailey, που ενσαρκώνει στην ταινία το ρόλο της Princess Ariel και είναι γνωστή από το μουσικό δίδυμο των Chloe x Halle.

Το cast της επανέκδοσης του φιλμ που προβλήθηκε αρχικά το 1989, συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Melissa McCarthy στο ρόλο της Ursula the Sea Witch, ο Jacob Tremblay ως Flounder και η Awkwafina ως Scuttle.

Η ταινία βασίζεται στο κλασικό παραμύθι του Christian Andersen, ενώ το σενάριό της υπογράφει ο προτεινόμενος για βραβείο Όσκαρ και Χρυσής Σφαίρας, David Magee.

O γνωστός από την ταινία «Mary Poppins Returns», σκηνοθέτης Rob Marshall, έχει την επιμέλεια της νέας παραγωγής, που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

Η κλασικό φιλμ Disney αφηγείται την ιστορία της πριγκίπισσας Αριέλ, μιας νεαρής γοργόνας που ακολουθεί με θάρρος τα όνειρά της και μέσα από διάφορες περιπέτειες προσπαθεί να εξερευνήσει τον κόσμο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker