kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Συνεχίζουν το φιλανθρωπικό έργο οι Metallica

«Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους παραβρέθηκαν στην περιοδεία μας...»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από 25 εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις, οι Metallica ολοκλήρωσαν την καλοκαιρινή περιοδεία τους στην Ευρώπη για το 2019.

Η «WorldWired Τour», ξεκίνησε το 2016 από πόλεις της Λατινικής Αμερικής και αφού κάλυψε αρκετές περιοχές και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, κατάφερε ύστερα από τρία χρόνια να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό εσόδων που την κατατάσσει στο Νο.11 των πιο επιτυχημένων περιοδειών στην ιστορία της μουσικής.

Αισθανόμενοι την ανάγκη να ανταμείψουν τους οπαδούς για την υποστήριξή τους, οι Metallica αποφάσισαν να διαθέσουν το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ σε διάφορες φιλανθρωπικές εταιρίες και ιδρύματα, για την ανακούφιση των πασχόντων.

Τα τέσσερα μέλη των Metallica, φωτογραφήθηκαν μάλιστα μαζί με εκπροσώπους γερμανικού φιλανθρωπικού σωματείου, δηλώνοντας από το λογαριασμό τους στο Twitter: «Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους παραβρέθηκαν στην WorldWired European Tour και μας βοήθησαν να δωρίσουμε το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων».

Η δωρεά των χρημάτων, πραγματοποιήθηκε μέσα από το «All Within My Hands Foundation», που ίδρυσε το συγκρότημα για φιλανθρωπικούς σκοπούς το 2017.

To ίδρυμα των Metallica, έχει καταφέρει στους πρώτους έξι μόνο μήνες της λειτουργίας του να διαθέσει συνολικά 750.000 δολάρια, ενώ το συγκρότημα δώριζε στη διάρκεια της περιοδείας του, τουλάχιστον 10.000 δολάρια σε κάθε μια από τις πόλεις που επισκεπτόταν στη διάρκεια της περιοδείας.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker