kiss-logo
Now playingLOVE ME MORANDI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Rihanna στο πλευρό των θυμάτων του Dorian

Τη στήριξή της στις οικογένειες των θυμάτων του θανατηφόρου τυφώνα, έδειξε η Rihanna...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τη στήριξή της στις οικογένειες των θυμάτων του θανατηφόρου τυφώνα Dorian που χτύπησε τις Μπαχάμες, έδειξε η Rihanna.

Η τραγουδίστρια, που έχει τιμηθεί από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ με το «Βραβείο του Ανθρωπιστή της Χρονιάς» για το φιλανθρωπικό της έργο, έχει δεσμευτεί για έμπρακτη αλληλεγγύη προς τα θύματα και τους κατοίκους των νησιών Γκρέιτ Άμπακο και Γκραντ Μπαχάμα που σφυροκοπήθηκαν από την ισχυρή θύελλα.

Ο «Ντόριαν», ήταν ο ισχυρότερος τυφώνας που έχει καταγραφεί ποτέ στην περιοχή, και oι καταστροφές στο πέρασμά του ήταν αμέτρητες.

Η Rihanna δήλωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter: «Είμαι πραγματικά συγκλονισμένη από την καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας στις Μπαχάμες».

«Είστε πάντα στις προσευχές μας και το Ίδρυμα Clara Lionel επεξεργάζεται ήδη το πώς μπορεί να σας βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο».

Το Clara Lionel Foundation είναι μια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργάνωση που ίδρυσε η Robyn «Rihanna» Fenty το 2012, προς τιμήν των παππούδων της, Clara και Lionel Braithwaite. Σύμφωνα με τη διάσημη τραγουδίστρια, ύστερα από παρέμβασή της, η οργάνωση έχει ήδη δεσμεύσει επιχορηγήσεις για την ανακούφιση των πληγέντων.

Η Rihanna προσκαλεί πάντως, μέσα από τα social media και άλλους αστέρες της μουσικής βιομηχανίας «να υψώσουν το ανάστημά τους και να προσφέρουν την υποστήριξή τους».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker