kiss-logo
Now playingI DON'T WANT TO MISS A THING AEROSMITH
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

H Shakira μεταφέρει την περιοδεία της στον κινηματογράφο

Αυτή η ταινία φέρνει κοντά τους οπαδούς της Shakira από όλο τον κόσμο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Shakira in Concert: El Dorado World Tour»

Αυτός είναι ο τίτλος του φιλμ που μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την εμπειρία της Shakira, από την πρόσφατη περιοδεία. Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά παγκόσμια περιοδεία της τραγουδίστριας από την Κολομβία, που περιλάμβανε 54 συναυλίες και κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα σε πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας, της Βόρειας Αμερικής και της Λατινικής Αμερικής.

Η Shakira αποφάσισε να μεταφέρει την απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία της στο σινεμά, για μια μοναδική προβολή που θα πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία, σε περισσότερες από 60 χώρες.

Η ταινία θα περιλαμβάνει επιλεγμένα αποσπάσματα από τον κύκλο των συναυλιών, με ακυκλοφόρητο υλικό από τα παρασκήνια και προσωπικές αναφορές.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η ταινία-αφιέρωμα θα προβληθεί στις 13 Νοεμβρίου, σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες ανά τον κόσμο.

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από την ίδια την τραγουδίστρια και τον James Merryman και αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη και την ανταπόκριση των φανατικών οπαδών της, που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο όπως αποδεικνύεται από την τελευταία παγκόσμια περιοδεία.

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έχει πραγματοποιηθεί στη διάρκεια συναυλίας στο Λος Άντζελες το 2018, ενώ πολλές άλλες σκηνές προέρχονται από συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Όπως αναφέρει ο Marc Allenby, διευθυντής της εταιρίας παραγωγής Trafalgar Releasing σχετικά με το φιλμ: «Στην Trafalgar Releasing είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νέα παραγωγή. Αυτή η ταινία φέρνει κοντά τους οπαδούς της Shakira από όλο τον κόσμο, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 20 και πλέον χρόνια της καριέρας της».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker