kiss-logo
Now playingBEFORE YOU GO LEWIS CAPALDI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ένα παγκόσμιο φεστιβάλ για την αντιμετώπιση της φτώχειας

Ένα μεγάλο φεστιβάλ στο πρότυπο του περίφημου Live Aid πρόκειται να επαναληφθεί...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα μεγάλο φεστιβάλ στο πρότυπο του περίφημου Live Aid που έγραψε ιστορία στη δεκαετία του '80, πρόκειται να επαναληφθεί τον επόμενο χρόνο.

Το Live Aid είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 1985, από κοινού στο Λονδίνο και τη Φιλαδέλφεια, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακούφιση του συνεχιζόμενου λιμού στην Αιθιοπία.

To «Global Citizen Festival», είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ που πραγματοποιείται από το 2012 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το επόμενο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2020, με τη συμμετοχή μερικών από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, προσδίδοντας παγκόσμια διάσταση στη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις, «ηχηρό παρών» στη σκηνή πρόκειται να δώσουν οι Metallica, οι Queen με τον Adam Lambert, οι Red Hot Chili Peppers, οι Muse, η Alicia Keys, οι Coldplay, η Miley Cyrus, ο Pharrell Williams, ο Shawn Mendes, ο Usher, ο Ozzy Osbourne, ο Eddie Vedder, η Lizzo και η Billie Eilish μεταξύ άλλων.

Η διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ θα ξεπεράσει τις δέκα ώρες και η μετάδοσή του θα φτάσει και στις πέντε ηπείρους. Το παγκόσμιο φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Central Park της Νέας Υόρκης, καθώς και σε άλλους συναυλιακούς χώρους ή στάδια που ακόμα δεν έχουν οριστεί, στη Νιγηρία και σε πόλεις της Λατινικής Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας.

Το νέο «Live Aid» φεστιβάλ θα πρέπει να απασχολήσει κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, όπως προτείνει ο παραγωγός του μεγάλου εγχειρήματος, ο Hugh Evans, ο οποίος αναφέρει: «Για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε ένα τόσο σπουδαίο στόχο, είναι απαραίτητο να πλησιάσουμε τον κάθε παγκόσμιο πολίτη, σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από την τηλεόραση, το τηλέφωνο και το διαδίκτυο».

Κεντρικός συντονιστής του διήμερου φεστιβάλ, θα είναι ο ηθοποιός Hugh Jackman. Στην παρουσίαση του γεγονότος μαζί του ήταν ο Usher, η Janelle Monae, ο Pharrell, ο Chris Martin και ο Lars Ulrich. 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker