kiss-logo
Now playing6 DAYS MAHMUT ORHAN & COLONEL BAGSHOT
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Μια συλλεκτική έκδοση στη μνήμη του Michael Jackson

Η συλλεκτική έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 1.000 μόνο, αριθμημένα αντίτυπα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Michael Jackson: «This Is It».

Πρόκειται για την τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε ο Michael Jackson. Η ταινία είναι μεταξύ άλλων, η πιο κερδοφόρα ταινία συναυλιών και ντοκιμαντέρ στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η επιτυχία του ντοκιμαντέρ οφείλεται στο σπάνιο υλικό που περιλαμβάνει, με αποκλειστικά πλάνα πίσω από τις κάμερες, συμπεριλαμβανομένων των οντισιόν χορευτών και των προσωπικών στιγμών του πρωταγωνιστή με την ομάδα του.

Σύμφωνα με τον Kenny Ortega που σκηνοθέτησε το φιλμ, κανένα από αυτά τα βίντεο δεν προοριζόταν αρχικά για δημόσια προβολή.

Ύστερα από δέκα χρόνια, ένα επετειακό Box Set πρόκειται να κυκλοφορήσει, για τους πιο φανατικούς και πιστούς φίλους του εκλιπόντος «βασιλιά της ποπ», που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2009.

Η συλλεκτική έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 1.000 μόνο, αριθμημένα αντίτυπα.

Κάθε ένα από τα συλλεκτικά Box Set θα περιλαμβάνει τέσσερα LP, ένα 3D Blu-Ray disc με το φιλμ, ένα βιβλίο 60 σελίδων με ακυκλοφόρητες μέχρι σήμερα φωτογραφίες και ένα αυθεντικό εισιτήριο από τη συναυλία του Michael Jackson στο περίφημο O2 Arena του Λονδίνου, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ λόγω του θανάτου.

Το επετειακό Box Set θα διατίθεται από το επίσημο online store του Jackson, από τις 11 Δεκεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη Sony Music και τους κληρονόμους των πνευματικών δικαιωμάτων του καλλιτέχνη.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker