kiss-logo
Now playingMY ALL (RADIO CLUB MIX) MARIAH CAREY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Προτεινόμενη για ένταξη στο Hall Of Fame η Whitney Houston

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου, ενώ τα ονόματα των όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Προτεινόμενη προς ένταξη στο Rock & Roll Hall of Fame 2020 είναι η Whitney Houston, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός που «έφυγε» από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2012.

Η Whitney Houston είναι προτεινόμενη για πρώτη φορά, όπως συμβαίνει και με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες από ένα ευρύ φάσμα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα ονόματα των Pat Benatar, Soundgarden, T. Rex, Motörhead, Thin Lizzy και Nine Inch Nails.

Αρκετοί από τους σπουδαίους υποψήφιους προηγούμενων ετών εμφανίζονται ξανά ως προτεινόμενοι προς ένταξη στον κατάλογο του τρέχοντος έτους. Μεταξύ άλλων συναντάμε σε αυτή την κατηγορία τους Depeche Mode, τους MC5, τους Kraftwerk και τους Judas Priest.

Η Whitney Houston, που σύμφωνα με το Guinness World Records είναι η πιο πολυβραβευμένη γυναίκα τραγουδίστρια όλων των εποχών με 415 βραβεύσεις συνολικά, είναι επίσης μία από τις εμπορικότερες τραγουδίστριες παγκοσμίως, με πωλήσεις άλμπουμ και σινγκλ που ξεπερνούν τα 170 εκατομμύρια αντίτυπα.

Οι οπαδοί των 16 καλλιτεχνών που προτείνονται για το 2020, μπορούν να δηλώσουν την προτίμησή τους ψηφίζοντας διαδικτυακά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Hall of Fame. Οι πέντε πρώτοι με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, θα εξασφαλίσουν μια θέση στον κορυφαίο μουσικό θεσμό.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των καλλιτεχνών στην ψηφοφορία είναι να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 25 χρόνια στη δισκογραφία.

Η τελετή ένταξης για το Rock & Roll Hall of Fame 2020, θα πραγματοποιηθεί στο Public Auditorium του Cleveland, Ohio, στις 2 Μαΐου 2020, ενώ τα ονόματα όσων επιλεγούν πρόκειται να ανακοινωθούν τον Ιανουάριο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker