kiss-logo
Now playingMY IMMORTAL EVANESCENCE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Shakira και Jennifer Lopez μαζί στη σκηνή του Super Bowl

Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να γιορτάσουμε μαζί την κουλτούρα των Λατίνων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Καλεσμένη στην εκπομπή του Zane Lowe, στο μουσικό ραδιόφωνο Beats 1 της Apple βρέθηκε πρόσφατα η Shakira, και μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας με την Jennifer Lopez.

Όπως έχει ήδη διαρρεύσει στα media, η Shakira θα εμφανιστεί στη σκηνή του 54ου Super Bowl, για να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της στο περίφημο halftime show του 2020.

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που συγκεντρώνει εκατομμύρια τηλεθεατών από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2020. Η ημερομηνία συμπίπτει με την ημέρα των γενεθλίων της Shakira, η οποία σε μερικούς μήνες θα γίνει 43 ετών.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια από την Κολομβία, ο ίδιος ο Jay-Z, που είναι παραγωγός του show, την κάλεσε στο τηλέφωνο και της ζήτησε να εμφανιστεί στη σκηνή, στο πλευρό της Jennifer Lopez.

«Πάντα ήθελα να εμφανιστώ στο Super Bowl». Είπε η Shakira στον Lowe.

«Είναι κάτι σαν το άγιο δισκοπότηρο της βιομηχανίας του θεάματος. Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός, αλλά έχει τεράστιο αντίκτυπο σε εμάς τους καλλιτέχνες και σίγουρα θα είναι φανταστικά».

Η ηλικίας 42 ετών Shakira, μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τον τρόπο που ο Jay-Z την προσέγγισε για να της προτείνει την πιθανή συνεργασία.

«Ο Jay-Z με πήρε στο τηλέφωνο και με ρώτησε αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο, και φυσικά δε δίστασα καθόλου. Μου ανέφερε ότι και η Jennifer θα εμπλέκεται επίσης, και πιστεύω ότι θα είναι υπέροχα επειδή εκείνη αντιπροσωπεύει επίσης ένα μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων της Latino κοινότητας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στις ΗΠΑ, και πιστεύω πως κατά κάποιο εγώ αντιπροσωπεύω ένα διαφορετικό κομμάτι της ίδιας κοινότητας, που αποτελείται από ένα μεγάλο μέρος πληθυσμού ανά τον πλανήτη, μερικοί εκ των οποίων δε μιλούν καν αγγλικά».

Όπως συμπληρώνει άλλωστε η Shakira: «Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να γιορτάσουμε μαζί την κουλτούρα των Λατίνων και τη σπουδαιότητα των γυναικών στη βιομηχανία».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker