kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Δείτε το ατύχημα της Lady Gaga επί σκηνής

Ένα ατύχημα είχε η Lady Gaga, στη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Λας Βέγκας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα ατύχημα είχε η Lady Gaga, στη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Λας Βέγκας

Η Gaga κινδύνεψε να χτυπήσει σοβαρά, καθώς έπεσε από τη σκηνή στη διάρκεια μιας εμφάνισής της, στο πλαίσιο του Enigma Show σε συναυλιακό χώρο του Λας Βέγκας.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν στο «Park Theater» του ξενοδοχείου Park MGM, στην πόλη που είναι παγκοσμίως γνωστή για τα τυχερά παιχνίδια, όπου θα εμφανίζεται μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των συναυλιών της, τον Μάιο του επόμενου έτους.

Στη διάρκεια της συναυλίας της, η Lady Gaga κάλεσε στη σκηνή έναν από τους παρευρισκόμενους οπαδούς, ο οποίος ενθουσιασμένος πήρε την τραγουδίστρια στην αγκαλιά του χορεύοντας για λίγο, μέχρι τη στιγμή που έχασε την ισορροπία του προκαλώντας την πτώση και των δυο στο έδαφος, έξω από τη σκηνή. 

Ύστερα από την πτώση, η Gaga μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε ακτινογραφία σώματος, ενημερώνοντας τους οπαδούς της μέσω Instagram ότι πονάει πολύ αλλά όλα θα πάνε καλά.

Στο μεταξύ, ο άτυχος οπαδός που προκάλεσε το ατύχημα ενημερώνει επίσης μέσω του Twitter, ότι δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει την τραγουδίστρια και ότι δεν αισθάνεται υπεύθυνος για την άτυχη στιγμή.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, μετά το συμβάν μίλησε απευθείας με την τραγουδίστρια, η οποία τον διαβεβαίωσε ότι δεν τον θεωρεί υπεύθυνο για το ατύχημα και μάλιστα προτρέπει τους χρήστες των social media να σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια εναντίων του.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker