kiss-logo
Now playingBLACK VELVET ALANNAH MYLES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Dua Lipa σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής

Δείτε το σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε για το νέο της τραγούδι η Dua Lipa...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dua Lipa γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και ξέρει να κρατά το αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της μουσικής της.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η Lipa επιστρέφει με ένα νέο σινγκλ, προπομπό του επόμενου – πολυαναμενόμενου, νέου της άλμπουμ.

Το νέο σινγκλ έχει τίτλο «Don't Start Now». Η Dua επικοινώνησε την επικείμενη κυκλοφορία μέσα από τα social media, με ένα εντυπωσιακό σύντομο βίντεο διάρκειας 10 δευτερολέπτων, συνοδευόμενο από την έκφραση: «Σας έλειψα;».

Το νέο τραγούδι έχει σαφείς επιρροές από την disco μουσική και σηματοδοτεί όπως δηλώνει η ίδια η τραγουδίστρια «μια νέα εποχή». Η Lipa, έχει στο πρόσφατο παρελθόν γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να κινηθεί σε πιο χορευτικά μονοπάτια, κάνοντας την αρχή με το νέο της σινγκλ.

Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της Dua Lipa κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο το όνομά της, ενώ στο διάστημα που ακολούθησε η 24χρονη τραγουδίστρια και στιχουργός συνεργάστηκε με κορυφαίους παραγωγούς και dj's όπως τον Mark Ronson και τον Calvin Harris.

Το ντεμπούτο της άλμπουμ γνώρισε τεράστια επιτυχία και χάρισε στη δημιουργό του έξι UK Top 40 σινγκλ και κέρδισε τον τίτλο του ένατου κατά σειρά πωλήσεων άλμπουμ του 2018 στη Μεγάλη Βρετανία.

Το «Don't Start Now» πάντως, προδιαθέτει ευχάριστα για μια ακόμα επιτυχία, ενώ η ανανέωση στην εικόνα και στον ήχο της Lipa, είναι παραπάνω από εμφανής.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker