kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η μουσική του George Michael εμπνέει την έβδομη τέχνη

Η ρομαντική κομεντί αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα τραγούδια του George Michael...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Last Christmas» είναι ο τίτλος της ταινίας που πρόκειται να προβληθεί στις αίθουσες των κινηματογράφων. Πηγή έμπνευσης και βασική ιδέα για το σενάριο της ταινίας αποτέλεσε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των Χριστουγέννων, όλων των εποχών.

Η γιορτινή ρομαντική κομεντί, αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα τραγούδια του George Michael και των Wham!, που εκτός από την ταινία κυκλοφορούν και σε soundtrack.

Το ομότιτλο με την ταινία soundtrack άλμπουμ, περιλαμβάνει τρία μοναδικά τραγούδια των Wham!, συμπεριλαμβανομένου του «Last Christmas» και του «Everything She Wants», καθώς και 12 από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του George Michael.

Όλα τα τραγούδια αποτελούν σύνθεση και παραγωγή του George Michael, με εξαίρεση το «This Is How (We Want You To Get High)», που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Michael με τον James Jackman.

Η ταινία και το άλμπουμ αναμένεται να ξυπνήσουν παλιές αναμνήσεις σε όσους μεγάλωσαν με τα τραγούδια των Wham!, αλλά και να συστήσουν τη μουσική και το αστείρευτο ταλέντο του George Michael στη νέα γενιά.

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει σε CD και όλα τα ψηφιακά καταστήματα στις 8 Νοεμβρίου και σε βινύλιο στις 15 Νοεμβρίου.

Το σενάριο έχει επιμεληθεί η Bryony Kimmings, η βραβευμένη με δυο Όσκαρ ηθοποιός Emma Thompson και ο σύζυγός της Greg Wise, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Emilia Clarke, ο Henry Golding, η Michelle Yeoh και η Emma Thompson.

Σκηνές του πολυαναμενόμενου blockbuster περιλαμβάνουν πολύ αγαπημένες επιτυχίες όπως το «Faith», το «Heal The Pain», το «Waiting for that Day», ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του George Michael το «Praying For Time», το «Move On» και φυσικά το νέο σινγκλ «This Is How (We Want You To Get High)» που μόλις το άκουσε η Emma Thompson ήξερε αμέσως πως πρέπει να είναι μέρος της ταινίας. Μία extended version του νέου σινγκλ θα είναι διαθέσιμη στο βινύλιο της κυκλοφορίας.

Η ταινία «Last Christmas» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 14 Νοεμβρίου.

Το soundtrack περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

  1. Last Christmas
  2. Too Funky
  3. Fantasy
  4. Praying For Time
  5. Faith
  6. Waiting For That Day
  7. Heal The Pain
  8. One More Try
  9. Fastlove Part1
  10. Everything She Wants
  11. Wake Me Up Before You Go-Go
  12. Move On
  13. Freedom! ‘90
  14. Praying For Time (MTV Unplugged version)
  15. This Is How (We Want You To Get High).

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker