kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Στον κινηματογράφο η βιογραφία των Bee Gees

Μια νέα βιογραφία με θέμα τη ζωή των μελών ενός από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα όλων των εποχών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια νέα βιογραφία με θέμα τη ζωή των μελών ενός από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα όλων των εποχών, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες κινηματογράφων.

Όπως διαβάζουμε σε εφημερίδα του Λος Άντζελες, ο Graham King, παραγωγός της ταινίας «Bohemian Rhapsody», σκοπεύει να επαναλάβει το εμπορικό θαύμα που δημιούργησε το 2018.

Αυτή τη φορά, το μεγαλεπήβολο σχέδιο έχει άξονα το μουσικό έργο και τη ζωή των Bee Gees.

Η Paramount Pictures έχει μάλιστα αγοράσει ήδη τα πνευματικά δικαιώματα των συνθέσεων των αδελφών Gibb για λογαριασμό του King, προκειμένου να μεταφέρει τη βιογραφία στη μεγάλη οθόνη, με τη συνεργασία της ανεξάρτητης εταιρίας παραγωγής Sister.

Έτσι, μέσα από τη νέα ταινία θα αναβιώσουν στο σινεμά οι κλασικές επιτυχίες των Barry, Robin και Maurice Gibb μαζί με τις λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής, από τα πρώτα χρόνια μέχρι την ανακάλυψη τους από τον μάνατζερ των Beatles, Βrian Epstein.

H ταινία «Bohemian Rhapsody», που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2018, γνώρισε τεράστια επιτυχία και απέφερε στα ταμεία περισσότερα από 800 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έδωσε στον ηθοποιό Rami Malek που ερμήνευσε το ρόλο του Freddie Mercury την ευκαιρία να κερδίσει το βραβείο Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου.

Οι Bee Gees, δημιουργήθηκαν το 1958 και θεωρούνται πρωτοπόροι εκπρόσωποι της disco μουσικής. Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 220 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα εισπρακτικώς συγκροτήματα όλων των εποχών.

Το 1988 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών ο νεότερος από τα αδέλφια, Andy, ενώ το 2003 έχασε τη ζωή του ο Maurice και το 2012 ο Robin. Ο Sir Barry Gibb, είναι πια ο μόνος εν ζωή από τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος. Όπως αναφέρεται στο Βιβλίο Γκίνες, ο Barry είναι ο δεύτερος, πίσω από τον Paul McCartney, πιο επιτυχημένος συνθέτης στην ιστορία της μουσικής.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker