kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, για τον Robbie Williams

Έχω κάνει αρκετά πράγματα στην καριέρα μου, όμως ένα ακόμα όνειρο γίνεται πραγματικότητα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Robbie Williams ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του πρώτου του εορταστικού άλμπουμ.

Το Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, έχει τίτλο «The Christmas Present» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου από τη δισκογραφική Sony Music.

Το επερχόμενο θεματικό project, θα περιλαμβάνει νέες συνθέσεις μαζί με διασκευές γνωστών τραγουδιών, μεταξύ των οποίων τα «Winter Wonderland», «Santa Baby» και «Merry Xmas Everybody» των Slade.

Ο νέος δίσκος περιλαμβάνει ακόμα αρκετές συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως αυτή με τον Jamie Cullum, με τον Bryan Adams και με τον Rod Stewart.

Επιπλέον, ένα από τα πιο απρόσμενα ονόματα που παρουσιάζονται στο tracklist είναι αυτό του Tyson Fury, πρωταθλητή του box, που συμμετέχει στα φωνητικά του νέου σινγκλ «Bad Sharon».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω το πρώτο μου Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ», δήλωσε ο Williams.

«Έχω κάνει αρκετά πράγματα στην καριέρα μου, όμως η κυκλοφορία αυτού του δίσκου είναι ένα ακόμα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Η διαδικασία της ετοιμασίας του ήταν πάρα πολύ ευχάριστη και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας».

To «Christmas Present» είναι το 13ο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του Robbie Williams. Ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο, στο Λος Άντζελες και στο Βανκούβερ, σε συνεργασία με τον παλαιό συνεργάτη του Williams, Guy Chambers, ο οποίος έχει επιμεληθεί και την παραγωγή, μαζί με τον Richard Flack.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker