kiss-logo
Now playingBAD HABITS ED SHEERAN
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ο Robbie Williams αρνείται να χρησιμοποιήσει κινητό τηλέφωνο

Αντίθετος με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου είναι ο Robbie Williams...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αντίθετος με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου είναι ο Robbie Williams, καθώς θεωρεί ότι η ύπαρξή τους είναι εντελώς περιττή.

Όσο παράξενη και αν ακούγεται μια τέτοια άποψη από τα χείλη ενός τόσο μεγάλου αστέρα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, ο Williams φαίνεται πως τα καταφέρνει εξίσου καλά και χωρίς την παραμικρή χρήση των smartphone.

Όπως δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Άγγλος τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός, αποφεύγει τη χρήση smartphone καθώς του είναι πραγματικά αχρείαστα.

«Απλά δεν τα χρειάζομαι», δηλώνει ο Robbie, ο οποίος δεν έχει υπάρξει κάτοχος προσωπικού κινητού τηλεφώνου από το 2006.

Μιλώντας στο αθλητικό talk show «Back of the Net», o Williams είπε: «Δεν έχω κινητό τηλέφωνο από το 2006 μέχρι σήμερα. Είμαι συνέχεια στον υπολογιστή μου και έχω πάντα διαθέσιμο Wi-Fi … Απλά ξεφορτώθηκα το κινητό μου διότι δεν μου αρέσουν τα κινητά».

Αναφορικά με τις εφαρμογές των social media, συμπλήρωσε επίσης: «Δεν έχω κανένα από τα password που χρειάζομαι, αλλιώς η καριέρα μου θα είχε καταστραφεί. Έχω μια ομάδα ανθρώπων τους οποίους κατευθύνω σχετικά με το ποια ανάρτηση θα γίνει σε ποιο μέσο, και κάπως έτσι προχωράμε».

Ο Robbie Williams πάντως, δεν είναι ο μόνος από τους διάσημους που δεν έχουν στην κατοχή τους συσκευή κινητού τηλεφώνου. Ο Elton John είχε δηλώσει επίσης ότι δεν χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο και είχε εκδηλώσει την ένστασή του για την πολύ συχνή χρήση των ψηφιακών καμερών που παρέχουν οι εξελιγμένες συσκευές τηλεφώνου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker