kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ένα άλμπουμ με τραγούδια για τα Χριστούγεννα από τον Bryan Adams

Αυτά τα Χριστούγεννα, ο Bryan Adams μας μεταφέρει το γιορτινό πνεύμα λίγο νωρίτερα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αυτά τα Χριστούγεννα, ο Bryan Adams μας μεταφέρει το γιορτινό πνεύμα λίγο νωρίτερα, με τη νέα κυκλοφορία του.

Το νέο, Christmas EP, κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική Polydor Records/UMe, με πέντε συνθέσεις των Χριστουγέννων.

Ο νέος, extended play δίσκος περιλαμβάνει μια επανέκδοση του κλασικού «Must Be Santa», που ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο ο Bob Dylan το 2009, καθώς και μια νέα σύνθεση με τίτλο «Joe and Mary».

Το νέο κομμάτι επαναδιατυπώνει την ιστορία της Μαρίας και του Ιωσήφ ως μια κλασική ιστορία αγάπης, με τους γονείς του Ιησού να φεύγουν από τη μικρή τους πόλη και να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο για τον εαυτό τους και το αγέννητο παιδί τους

Σύμφωνα με τον Adams, ένα βίντεο κλιπ για τη νέα σύνθεση πρόκειται να ακολουθήσει σύντομα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την κυκλοφορία μου. Μου άρεσε πολύ η διαδικασία της ηχογράφησης και απόλαυσα τη δημιουργία του βίντεο κλιπ. Ανυπομονώ να ακούσουν όλοι τα κλασικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια μου», δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής.

O Bryan Adams είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδιστές, με μια αξιόλογη καριέρα που διαρκεί για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι πωλήσεις των άλμπουμ του ξεπερνούν τα 65 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ στο ενεργητικό του μετρά 21 Top10 επιτυχίες και οι συναυλίες του ανά τον κόσμο ξεπερνούν τις 120, καθιερώνοντάς τον ως έναν από τους σπουδαιότερους εκπρόσωπους της σύγχρονης ροκ μουσικής σκηνής.

Ο Adams, θα βρίσκεται την τελευταία μέρα του 2019 στην πατρίδα του, στο Queen Victoria Park, στους καταρράκτες του Νιαγάρα στο Οντάριο, για μια μεγάλη συναυλία που θα κορυφωθεί την ώρα της αλλαγής του χρόνου με πυροτεχνήματα και θεαματικές προβολές.

Όπως έχει γίνει επίσης γνωστό, ο Bryan Adams συμμετέχει και στο θεματικό άλμπουμ του Robbie Williams, «The Christmas Present», ερμηνεύοντας σε ντουέτο μια νέα εκδοχή του κλασικού τραγουδιού «Christmas (Baby Please Come Home)».

 

Το Christmas EP περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

1. Joe and Mary
2. Must Be Santa
3. Christmas Time
4. Reggae Christmas
5. Merry Christmas.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker