kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η ταινία Joker συνεχίζει να σπάει ταμεία σε όλο τον κόσμο

Εξακολουθεί να σπάει όλα τα ταμεία η ταινία του Todd Phillips...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Εξακολουθεί να σπάει όλα τα ταμεία η ταινία του Todd Phillips.

Το blockbuster φιλμ, φαίνεται πως έχει θέσει ήδη σοβαρές υποψηφιότητες για τα βραβεία της Ακαδημίας του επόμενου έτους, και όπως ήταν αναμενόμενο μια μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει στα social media σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Warner Bros.

Το Joker, ξεκίνησε να προβάλλεται στις αίθουσες κινηματογράφου τον περασμένο μήνα και κατάφερε να κάνει το πιο κερδοφόρο ντεμπούτο Οκτωβρίου, όλων των εποχών.

Επιπλέον, πρόκειται για το Νο.1 ακατάλληλο για ανήλικους φιλμ, αναφορικά με τις περισσότερες πωλήσεις εισιτηρίων.

Οι εισπράξεις του Joker έχουν ξεπεράσει κάθε άλλη ταινία που αποτελεί μεταφορά από βιβλίο κόμικ, συμπεριλαμβανόμενων και των ταινιών με θέμα τους σούπερ ήρωες.

Πρόσφατα, ο Joaquin Phoenix, πρωταγωνιστής της ταινίας, δήλωσε πως θα μπορούσε να επιστρέψει στο πλατό για μια πιθανή συνέχεια της ταινίας, «αν ένιωθε πως κάτι τέτοιο έχει νόημα».

Ένα follow-up της ταινίας που έχει ήδη ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε συνολικά έσοδα, δεν είναι καθόλου απίθανο σύμφωνα με τις πηγές που αναφέρει το αμερικανικό εβδομαδιαίο περιοδικό Hollywood Reporter.

Αντίθετα, η διαδικτυακή έκδοση του Deadline Hollywood αναφέρει ότι «σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τη δημιουργία ενός sequel, ούτε υπάρχουν σχετικές συζητήσεις».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Deadline, στις 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ήδη μια συνάντηση μεταξύ του σκηνοθέτη Todd Phillips και των εκπρόσωπων της Warner Bros, κατά την οποία τέθηκε το ενδεχόμενο ενός sequel, με την προϋπόθεση ότι «θα έπρεπε να έχει κάποια θεματική συνάφεια με την αρχική ταινία του Joker».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker