kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ακυρώνει τρεις συναυλίες η Madonna για λόγους υγείας

Η Madonna είχε αναγκαστεί να παραδεχτεί ότι υποφέρει από πολλαπλούς τραυματισμούς...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Madonna αναγκάστηκε να ακυρώσει τρεις από τις επερχόμενες συναυλίες της, καθώς όπως δήλωσε η ίδια, υποφέρει από αφόρητους πόνους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μάλιστα, η διάσημη για τη σκηνική της παρουσία performer, αναγκάστηκε να δυσαρεστήσει τους αγαπημένους της φίλους ακολουθώντας αυστηρές ιατρικές οδηγίες.

Η βασίλισσα της ποπ, που έχει πια συμπληρώσει το 61ο έτος της ηλικίας της, είχε προγραμματίσει τρεις εμφανίσεις στο Boch Center Wang Theatre, στη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι συναυλίες, στο πλαίσιο της Madame X Tour, ήταν ανακοινωμένες για το διάστημα 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου.

Η διοργανώτρια εταιρία, Live Nation, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται τελικά για ματαίωση των τριών συναυλιών, αντί για την αρχική είδηση της αναβολής.

Το αντίτιμο όλων των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί θα επιστραφεί στους ενδιαφερόμενους, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της Live Nation, το πρόγραμμα της «βασίλισσας» δεν επιτρέπει καμία παρέκκλιση.

Ακριβώς μια μέρα πριν ανακοινωθεί το δυσάρεστο γεγονός, η Madonna είχε αναγκαστεί να παραδεχτεί από λογαριασμό της στα social media, ότι υποφέρει από «πολλαπλούς τραυματισμούς».

Η ακριβής δήλωση της Madonna έχει ως εξής: «Παρακαλώ συγχωρέστε με για αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη. Το να εμφανίζομαι στη σκηνή κάθε βράδυ, αποτελεί τεράστια χαρά και η ακύρωση είναι ένα είδος τιμωρίας για εμένα, όμως ο πόνος μου είναι αφόρητος και πρέπει να ξεκουραστώ και να ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες του γιατρού μου, ώστε να μπορέσω να επανέλθω πιο δυνατή για να συνεχίσω μαζί σας αυτό το ταξίδι που λέγεται Madame X Tour».

Η Madonna, είχε πάντως αναβάλει και πριν από ένα μήνα μια εμφάνιση της, στο Howard Gilman Opera House της Νέας Υόρκης, λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο.

«Δεν τα παρατάω εύκολα. Απλά είναι απαραίτητο να αποφύγω τα ψηλά τακούνια για μερικές μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Θα σας δω ξανά σύντομα! Η Madame X είναι τελειομανής και θέλει πάντα να σας χαρίζει την πιο μοναδική και μαγική μουσική εμπειρία».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker