kiss-logo
Now playingLOCKED OUT OF HEAVEN BRUNO MARS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Επιστρέφει με περιοδεία και άλμπουμ ύστερα από οκτώ χρόνια η Alanis Morissette

Η Morissette έχει πουλήσει περισσότερους από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του συμπληρώνει το άλμπουμ της Alanis Morissette «Jagged Little Pill» το 2020, και η δημιουργός του αποφάσισε να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο.

Για να τιμήσει λοιπόν μια από τις σημαντικότερες στιγμές στη δισκογραφική της διαδρομή, η Αlanis ανακοίνωσε μια μεγάλη επετειακή περιοδεία για το επόμενο καλοκαίρι.

Η νέα περιοδεία περιλαμβάνει περισσότερες από 30 συναυλίες και καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Liz Phair και οι Garbage ανακοίνωσαν μάλιστα επίσημα τη συμμετοχή τους σε κάποιες από τις επερχόμενες συναυλίες. Η προπώληση των εισιτηρίων της «Jagged Little Pill tour» θα ξεκινήσει στις 10 Δεκεμβρίου ενώ τρεις μέρες αργότερα θα ακολουθήσει η γενική πώληση των εισιτηρίων.

Το ομώνυμο άλμπουμ της Alanis Morissette είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και οι συνολικές πωλήσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο είχαν ξεπεράσει τα 33 εκατομμύρια αντίτυπα.

Παράλληλα με την περιοδεία, η Morissette ανακοίνωσε την επιστροφή της στη δισκογραφία με την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ, ύστερα από την απουσία οκτώ ετών.

Το νέο, ένατο κατά σειρά άλμπουμ της Αμερικανοκαναδής τραγουδίστριας έχει τίτλο «Such Pretty Forks in the Road» και πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου του επόμενου έτους. Αποτελεί το follow up του «Havoc and Bright Lights» που κυκλοφόρησε το 2012 και το πρώτο σινγκλ, με τίτλο «Reasons I Drink» έχει ήδη ξεχωρίσει.

Η νοσταλγία για το άλμπουμ «Jagged Little Pill» είναι πάντως σε πλήρη εξέλιξη, καθώς ένα θεατρικό έργο με θέμα το κλασικό άλμπουμ θα ανέβει στη σκηνή του Broadway από τις 5 Δεκεμβρίου. Τη θεατρική προσαρμογή του μιούζικαλ έχει αναλάβει η βραβευμένη με Όσκαρ και Bafta παραγωγός Diablo Cody, που εργάζεται πάνω στο project από το 2013.

Η Morissette έχει πουλήσει περισσότερους από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και της έχει απονεμηθεί ο τίτλος της «Queen of Alt-Rock Angst» από τους αναγνώστες του περιοδικού Rolling Stone.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker