kiss-logo
Now playingKERNKRAFT 400 (A BETTER DAY) TOPIC FEAT. A7S
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Μια θέση δίπλα σε Whitney και Rihanna για την Tones and I

Ένα νέο ρεκόρ πρόκειται να καταρρίψει η πρωτοεμφανιζόμενη στη δισκογραφία τραγουδοποιός...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο ρεκόρ πρόκειται να καταρρίψει η πρωτοεμφανιζόμενη στη δισκογραφία τραγουδοποιός, Tones and I.

Ύστερα από 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο.1 τον προηγούμενο μήνα, η Tones and I έσπασε το ρεκόρ μακροχρόνιας παραμονής στο ARIA Singles Chart, ενώ το σινγκλ της, «Dance Monkey» κατέχει επίσης ρεκόρ για τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο.1 chart της Αυστραλίας, με 19 εβδομάδες.

Η Τoni Watson, η νεαρή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έγινε γνωστή στη μουσική βιομηχανία ως «Tones and I», φαίνεται πως θα καταρρίψει ένα ακόμα σημαντικό ρεκόρ παραμένοντας για 11 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του Official U.K. Singles Chart, περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα solo ερμηνεύτρια.

Το «Dance Monkey», που βρίσκεται στη 10η εβδομάδα παραμονής του στο chart, βρίσκει τώρα μια θέση δίπλα στη σπουδαία Whitney Houston που είχε παραμείνει επίσης 10 εβδομάδες στο chart το 1992 με την επιτυχία της «I Will Always Love You», αλλά και τη Rihanna που είχε βρεθεί στην ίδια θέση το 2007 με το τραγούδι της «Umbrella».

Να σημειώσουμε ότι το Official U.K. Singles και Albums Chart, ενημερώνεται και δημοσιεύει τα επίσημα στοιχεία του κάθε Παρασκευή.

Το νέο, παγκόσμιο hit έχει κατακτήσει πάντως τα chart σε 20 χώρες, ενώ σύμφωνα με αναφορές στα social media, η Tones πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα μουσική το 2020.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker