kiss-logo
Now playingENJOY THE SILENCE DEPECHE MODE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H αδελφή του George Michael έφυγε από τη ζωή ακριβώς μετά από τρία χρόνια

Bρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, τρία χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατο του διάσημου τραγουδιστή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η αδελφή του George Michael, Melanie Panayiotou βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της την ημέρα των Χριστουγέννων, ακριβώς δηλαδή τρία χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατο του διάσημου τραγουδιστή.

Την ηλικίας 55 ετών Melanie, εντόπισε νεκρή στην οικία της η αδελφή της Yioda, το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου.

Η αστυνομία του Λονδίνου ειδοποιήθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στις 7.30 το απόγευμα, ύστερα από αναφορά για το θάνατο μιας γυναίκας.

Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, η αστυνομία όμως αποκλείει σε αυτή τη φάση το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ή της εγκληματικής ενέργειας. 

Ο πρώην συνοδοιπόρος του Michael στο συγκρότημα των Wham!, Andrew Ridgeley, εξέφρασε την οδύνη του για το συμβάν μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter αναφέροντας: «Τραγικά τα νέα σχετικά με το θάνατο της Μελ. Παναγιώτου. Οι σκέψεις μου είναι στην αδελφή και τον πατέρα της σε αυτή την πολύ θλιβερή στιγμή».

Η οικογένεια Panayiotou δήλωσε για το δυσάρεστο γεγονός, μέσω του δικηγόρου τους: «Επιβεβαιώνουμε την τραγική είδηση του θανάτου της Melanie, που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως. Παρακαλούμε να σεβαστείτε όλοι την ιδιωτικότητα της οικογένειας, σε αυτή την εξαιρετικά δυσάρεστη στιγμή».

Ο Michael ήταν πολύ δεμένος με την αδελφή του, την οποία είχε μάλιστα συμπεριλάβει στη διαθήκη του, αφήνοντάς της 50 εκατομμύρια λίρες. Η Melanie ήταν makeup artist και ταξίδευε συχνά μαζί με τον αδελφό της στη διάρκεια των περιοδειών.

Στις 23 Δεκεμβρίου, η Melanie είχε εκφράσει τη λύπη της για την περίοδο των Χριστουγέννων, δηλώνοντας στα social media: «Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ξανά, εμείς, ως οικογένεια αντιλαμβανόμαστε για μια ακόμα φορά αυτό που γνωρίζαμε ήδη καλά, ότι υπάρχει μεγάλη αγάπη εκεί έξω στον κόσμο, τόσο τον Yog, όσο και για τη μουσική του».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker