kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Aerosmith και Run-DMC μαζί στη σκηνή των Grammy Awards

Tο hip-hop συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Steven Tyler και τους υπόλοιπους Aerosmith...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του μουσικού τύπου, οι Aerosmith θα εμφανιστούν στη σκηνή για την τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι.

Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα highlight της βραδιάς, αφού στο πλευρό του ροκ συγκροτήματος θα βρεθούν οι επίσης ενταγμένοι στο Rock and Roll Hall of Fame, Run-DMC.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Variety, το hip-hop συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Steven Tyler και τους υπόλοιπους Aerosmith, για να ερμηνεύσουν από κοινού τη μεγάλη επιτυχία τους, «Walk This Way».

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η σύνθεση του «Walk This Way» ανήκει στους Aerosmith και περιλαμβάνεται στο τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ τους, «Toys in the Attic». Γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα crossover hit το 1986 όταν διασκευάστηκε και ερμηνεύτηκε ξανά, σε συνεργασία με τους Run-DMC.

Η διασκευή των Run-DMC, με τη συμμετοχή του Steven Tyler και του Joe Perry από τους Aerosmith γνώρισε μεγαλύτερη ανταπόκριση από την αρχική έκδοση και κατάφερε μάλιστα να φτάσει μέχρι το Νο. 4 του Billboard Hot 100 chart.

Oι Run-DMC έχουν καταφέρει μεταξύ άλλων να είναι το πρώτο συγκρότημα της hip hop σκηνής που έχει στο ενεργητικό του ένα χρυσό άλμπουμ και έχει προταθεί για βραβείο Γκράμι. Ήταν ακόμα οι πρώτοι από τους εκπροσώπους της σκηνής που εμφανίστηκαν στο κανάλι MTV και στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone, ενώ βρίσκονται επίσης στη θέση Νο. 48 της λίστας με τα 100 σπουδαιότερα συγκροτήματα όλων των εποχών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Aerosmith και οι Run-DMC έρχονται να προστεθούν στην ομάδα των Billie Eilish, Ariana Grande, Lizzo, Demi Lovato, Blake Shelton και Gwen Stefani, που επίσης πρόκειται να εμφανιστούν στη σκηνή του Staples Center, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, για την απονομή των 62ων ετήσιων βραβείων μουσικής.

Την παρουσίαση της βραδιάς των Grammy Awards 2020 έχει αναλάβει η Alicia Keys.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker