kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σε λίγες μέρες η τηλεοπτική πρεμιέρα της Shakira

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τη διάσημη τραγουδίστρια σε όλη τη διάρκεια των εμφανίσεων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ακολουθώντας τη μεγάλη επιτυχία του άλμπουμ της «El Dorado», η Shakira δίνει ξανά το στίγμα της στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, αυτή τη φορά μέσα από την τηλεοπτική προβολή του ντοκιμαντέρ «Shakira in Concert: El Dorado World Tour».

Το φιλμ επικεντρώνεται στην τελευταία περιοδεία της Κολομβιανής σταρ που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 και ολοκληρώθηκε μερικούς μήνες αργότερα.

Περιλαμβάνοντας συνολικά 54 συναυλίες, η περιοδεία πραγματοποιήθηκε στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική και τη Λατινική Αμερική. Πρόκειται για την πρώτη περιοδεία της Shakira ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα επτά ετών.

Ξεκίνησε στις 3 Ιουνίου στο Αμβούργο και ολοκληρώθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2018 στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τη διάσημη τραγουδίστρια σε όλη τη διάρκεια των εμφανίσεων, με έμφαση στη σκηνική παρουσία και στην ερμηνεία μεγάλων επιτυχιών, όπως το «Chantaje», το «Hips Don’t Lie» και το «Waka Waka (This Time for Africa)» μεταξύ άλλων.

Η πρεμιέρα του φιλμ θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου ταυτόχρονα από τα ιδιωτικά κανάλια HBO GO, HBO NOW, HBO, καθώς επίσης και από συγκεκριμένες ψηφιακές πλατφόρμες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Λατινικής Αμερικής.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Lucinda Martinez, Executive Vice President της WarnerMedia Entertainmen πάντως: «Το οπτικό αφιέρωμα ικανοποιεί κάθε φανατικό οπαδό της Shakira, αφού δεν παραλείπει να καταγράψει τις καλύτερες behind the scenes στιγμές, παράλληλα με το γενικό κλίμα και την όλη ατμόσφαιρα του μουσικού ταξιδιού».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker