kiss-logo
Now playingCHANDELIER SIA
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

O Eminem γράφει ιστορία με το νέο του άλμπουμ

Πρόκειται για το πιο γρήγορα ερμηνευμένο τραγούδι που έχει καταγραφεί στην ιστορία της ραπ μουσικής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

To «Music To Be Murdered By» του Eminem αποτελεί το δέκατο συνεχόμενο άλμπουμ του καλλιτέχνη, που κατακτά την πρώτη θέση του αμερικανικού Billboard 200 και του επίσημου Albums Chart στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Eminem με τίτλο «Music To Be Murdered By», είναι το δέκατο διαδοχικό άλμπουμ του ράπερ που κάνει ντεμπούτο στην πρώτη θέση του αμερικανικού Billboard 200 και στο επίσημο Albums Chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κανένας άλλος καλλιτέχνης στην ιστορία των δύο χωρών, δεν έχει κατορθώσει να κυριαρχήσει δέκα συνεχόμενες φορές στην κορυφή των τοπικών charts.

Ως αποτέλεσμα, ο Eminem κατατάσσεται επίσημα στη λίστα των καλλιτεχνών με τα περισσότερα άλμπουμ που έχουν κυριαρχήσει στην κορυφή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επίσης, παράλληλα με το νέο άλμπουμ, στο Νο. 1 των Βρετανικών Singles Chart βρίσκεται το τραγούδι «Godzilla» που ηχογραφήθηκε σε συνεργασία με τον Juice WRLD, τον νεαρό ράπερ που απεβίωσε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Με την κυκλοφορία του «Godzilla» ο Eminem καταφέρνει να καταρρίψει ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ, αφού πρόκειται για το πιο γρήγορα ερμηνευμένο ραπ κομμάτι που έχει καταγραφεί στην ιστορία της ραπ μουσικής, με βάση τα στοιχεία του Genius, που φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή στίχων τραγουδιού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η διάρκεια του τρίτου ρεφρέν είναι 31 δευτερόλεπτα και μέσα σε αυτό το διάστημα ο Eminem καταφέρνει να απαγγείλει ένα σύνολο 224 λέξεων που περιέχουν 330 συλλαβές, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί κατά μέσο όρο σε 7,23 λέξεις ανά δευτερόλεπτο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker