kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης με την εμφάνιση των Shakira και JLO

H Shakira και η Jennifer Lopez ένωσαν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού show...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Shakira και η Jennifer Lopez ένωσαν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού show στον πλανήτη, με φανταστικά αποτελέσματα και για τις δυο παγκόσμιες σταρ.

Το πολυσυζητημένο φετινό ημίχρονο του Super Bowl, πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο στο Hard Rock Stadium του Miami Gardens στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι πια μέρος της ιστορίας, εκεί όπου γράφτηκε μάλιστα με χρυσά γράμματα.

Αφού εμφανίστηκαν μεμονωμένα ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους, η Shakira επέστρεψε στη σκηνή συνοδεύοντας με τύμπανα την ερμηνεία της Lopez, λίγο πριν συναντηθούν για να βάλουν φωτιά στην κεντρική σκηνή κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις.

H κοινή εμφάνιση οδήγησε σε ρεκόρ τελευταίων ετών για το διασημότερο αθλητικό ημίχρονο των Ηνωμένων Πολιτειών, εκτοξεύοντας την τηλεθέαση στους 103 εκατομμύρια τηλεθεατές, όπως αποτυπώθηκε στις μετρήσεις του Fox TV.

Σύμφωνα με τη Nielsen Music, τα ποσοστά τηλεθέασης αυξήθηκαν αρκετά σε σχέση με το 2019 όπου ο εν λόγω τελικός του αμερικανικού football προσέλκυσε 98,5 εκατομμύρια τηλεθεατών.

Σημαντική αύξηση καταγράφηκε επίσης και στις ψηφιακές πωλήσεις των τραγουδιών που ακούστηκαν στην κοινή εμφάνιση των δυο αστέρων. Αντίστοιχα τα «Let's Get Loud» και «Waka Waka (This Time For Africa)», αύξησαν τις πωλήσεις τους κατά 1,013% την ημέρα της μετάδοσης του αγώνα ποδοσφαίρου.

Τις μεγαλύτερες ψηφιακές πωλήσεις κατέγραψε πάντως το «Whenever, Wherever» της Shakira, του οποίου οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 1,194% σε σχέση με την προηγούμενη μέρα, ενώ η εξίσου μεγάλη επιτυχία «Hips Don’t Lie» ακολουθεί σε αύξηση πωλήσεων αντίστοιχα κατά 1,126%.

Η τηλεθέαση του Super Bowl είχε αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά τα τελευταία χρόνια, ενώ το 2015 είχε σημειώσει ένα ακόμα ρεκόρ όταν αναμετρήθηκαν οι ομάδες New England Patriots και Seattle Seahawks.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker