kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Αυτά είναι τα δέκα δημοφιλέστερα βίντεο στο YouTube

Αυτά είναι τα 10 βίντεο που έχουν ξεπεράσει τις τρεις δισεκατομμύρια προβολές...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ενημερωθεί κάποιος, να απολαύσει το αγαπημένο του μουσικό θέμα ή απλά να έρθει σε επαφή με το έργο ενός αγαπημένου καλλιτέχνη με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Αν και υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που υπηρετούν αυτό το σκοπό, όπως για παράδειγμα η Apple Music, το Spotify, το Pandora και άλλες, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να επιλεγούν το YouTube ως τον κύριο τρόπο πρόσβασης στη μουσική που αγαπούν.

Η υπηρεσίες που προσφέρει είναι δωρεάν, η μουσική συνοδεύεται από εικόνες και τις περισσότερες φορές τα βίντεο έχουν τέλεια επεξεργασία και εικαστική προσέγγιση.

Στη δεκάδα που δημιουργήθηκε, τα περισσότερα από τα κλιπ μπορούν να ταξινομηθούν φυσικά ως μουσικά βίντεο, ωστόσο υπάρχουν και ένα ή δύο που διαφέρουν.

Μόλις πριν από μερικές μέρες, η Katy Perry κατάφερε να ενταχθεί στην περίφημη δεκάδα, χάρη στο βίντεο κλιπ της «Roar», που ξεπέρασε επίσης τα τρία δισεκατομμύρια views. Πρόκειται για ένα από τα δέκα βίντεο που ξεπέρασαν το ορόσημο, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο ή το θέμα τους.

Νούμερο ένα βίντεο με βάση τον αριθμό προβολών εξακολουθεί να είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Luis Fonsi και Daddy Yankee. Το αγαπημένο «Despacito», συνεχίζει να σαρώνει σε views ακόμα και μέχρι σήμερα, ίσως όχι με τον ίδιο ρυθμό όπως τα πρώτα χρόνια από την κυκλοφορία του, είναι όμως σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι το πρώτο βίντεο που καταφέρνει να ξεπεράσει τις επτά δισεκατομμύρια προβολές.

Ο Ed Sheeran ακολουθεί στη δεύτερη θέση, με το βίντεο της μεγάλης επιτυχίας του «Shape of You» που απέχει αρκετά από το «Despacito», ενώ στη θέση νούμερο πέντε εμφανίζεται ένα από τα επεισόδια ενός γνωστού καρτούν ρωσικής παραγωγής, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει χώρος και για άλλα θέματα εκτός από τη μουσική στην πλατφόρμα των επιτυχιών.

Αυτά είναι τα 10 βίντεο που έχουν ξεπεράσει τις τρεις δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube:
 

1. Luis Fonsi - «Despacito (ft. Daddy Yankee)»
2. Ed Sheeran - «Shape of You»
3. Pinkfong - «Baby Shark»
4. Wiz Khalifa - «See You Again (ft. Charlie Puth)»
5. Masha and The Bear - Masha Plus Porridge (Episode 17)
6. Mark Ronson - «Uptown Funk (ft. Bruno Mars)»
7. Psy - «Gangnam Style»
8. Justin Bieber - «Sorry»
9. Maroon 5 - «Sugar»
10. Katy Perry - «Roar».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker