kiss-logo
Now playingALEJANDRO LADY GAGA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Οι Metallica ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους για λόγους υγείας

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έβαλα σε προτεραιότητα την υγεία μου στη διάρκεια των προηγούμενων ετών»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Metallica αναγκάστηκαν να ακυρώσουν δυο headline εμφανίσεις σε σημαντικά φεστιβάλ, καθώς είναι απαραίτητο να αποφύγουν τις συναυλίες μέχρι να αναρρώσει ο τραγουδιστής τους.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, οι Metallica δεν πρόκειται να εμφανιστούν τον Μάιο στο φεστιβάλ Sonic Temple, ούτε τον Σεπτέμβριο στο περίφημο Louder Than Life festival.

Τα συγκροτήματα που αναπληρώνουν τη θέση των Μetallica στα δυο φεστιβάλ είναι αντίστοιχα οι Red Hot Chili Peppers και οι Tool.

Tον Σεπτέμβριο του 2019, ο James Hetfield αναγκάστηκε να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα εθισμού στο αλκοόλ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο frontman και τραγουδιστής του κορυφαίου συγκροτήματος είναι υποχρεωμένος να «παλέψει με τον εθισμό». Ο ίδιος ο Hetfield απευθυνόμενος στους οπαδούς του εξήγησε το λόγο για τον οποίο αναγκάζονται να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από τα δυο φεστιβάλ.

«Συνεχίζοντας την προσπάθειά μου να γίνω καλά και να παραμείνω υγιής, πρέπει να παρακολουθήσω αυστηρά το πρόγραμμα και να μην παρεκκλίνω από τη θεραπεία μου. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους οπαδούς μας που έχουν αγοράσει εισιτήρια για αυτές τις εμφανίσεις. Συνεργαζόμαστε με τους διοργανωτές για την επιστροφή ή την ανταλλαγή των εισιτηρίων, σε όσους το επιθυμούν. Η αλήθεια είναι ότι δεν έβαλα σε προτεραιότητα την υγεία μου στη διάρκεια των προηγούμενων ετών, όμως τώρα ξέρω ότι η υγεία μου είναι το πιο σημαντικό».

Όπως συμπληρώνει ο James Hetfield: «Ακολουθώντας μια τέτοια καριέρα έρχεσαι αντιμέτωπος με τεράστιες και δύσκολες προκλήσεις. Η κατανόησή σας βοηθάει σε σημαντικό βαθμό».

Τέλος, ο Hetfield δήλωσε εξαιρετικά αισιόδοξος για την «ευλογία» που του έχει δοθεί μέσα από την πορεία του στη μουσική βιομηχανία, καθώς και για όλα όσα του επιφυλάσσει το μέλλον.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker