kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Justin Bieber ξεπέρασε το ρεκόρ του Elvis

Όντας μόνο 25 ετών, καταφέρνει να κυριαρχήσει για εβδομη φορα στο Billboard 200 chart...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Justin Bieber απολαμβάνει το προνόμιο να είναι ο νεότερος καλλιτέχνης στην ιστορία που καταφέρνει να κατακτήσει την κορυφή του USA Billboard 200 chart με επτά διαφορετικά άλμπουμ, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ που κατείχε προηγουμένως ο Elvis Presley.

Όντας μόνο 25 ετών ο Bieber, καταφέρνει να κυριαρχήσει για εβδομη φορα στο chart, ξεπερνώντας τον κορυφαίο Elvis, του οποίου το έβδομο άλμπουμ που έφτασε στην κορυφή είχε τίτλο «Blue Hawaii» και κυκλοφόρησε το 1961, όταν ο «βασιλιάς» ήταν στην ηλικία των 26.

Ο Justin έφτασε για πρώτη φορά στην κορυφή του Billboard 200 chart το 2010, όντας 16 ετών, με την κυκλοφορία του ντεμπούτο του άλμπουμ. Τα τέσσερα επόμενα στούντιο άλμπουμ του, καθώς και δυο από τα τρία remix ή ακουστικά που ακολούθησαν, επίσης έφτασαν μέχρι το Νο.1 του US chart.

Αντίστοιχα, στη Μεγάλη Βρετανία έφτασε δυο φορές στην κορυφή του album chart, με το νέο του άλμπουμ «Changes» καθώς και με το άλμπουμ «Believe» που κυκλοφόρησε το 2012.

Το «Changes», αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του νεαρού καλλιτέχνη ύστερα από αποχή τεσσάρων ετών. Με την κυκλοφορία του, κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 231.000 αντίτυπα στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, και κατάφερε επίσης να φτάσει μέχρι τη θέση Νο.1 στη Μεγάλη Βρετανία και την Αμερική.

Το νέο άλμπουμ, με στοιχεία R&B/Pop αλλά και trap, περιλαμβάνει συνεργασίες έκπληξη με καλλιτέχνες όπως η Kehlani, ο Post Malone και άλλοι.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του νέου του άλμπουμ, o Bieber δίνει στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της νέας περιοδείας του «Τhe Changes Tour», που θα ξεκινήσει στο Seattle της Αμερικής στις 14 Μαΐου, με special guest την Kehlani και τον Jaden Smith, ανερχόμενο ράπερ και γιο του διάσημου Will Smith.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker