kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Συναυλία με χιλιάδες θεατές, από το σπίτι του τραγουδιστή των Coldplay

Ο Chris Martin έδωσε μια mini συναυλία, σε ζωντανή μετάδοση μέσω του Instagram...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Chris Martin, τραγουδιστής των Coldplay έδωσε μια mini συναυλία από τον προσωπικό του χώρο, σε ζωντανή μετάδοση μέσω του Instagram Live.

Ο Martin εξέπληξε ευχάριστα τους διαδικτυακούς του φίλους, όταν ανακοίνωσε ξαφνικά την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τεχνολογία και οι νέες εφαρμογές της, προσαρμόζοντάς τα στη νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε υπό την απειλή της διάδοσης του κορονοϊού.

Ο frontman του βρετανικού συγκροτήματος δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση ότι αισθάνεται σαν ένας από τους συμμετέχοντες του «Celebrity Big Brother».

Ο Chris βρέθηκε στο προσωπικό του στούντιο στην οικία του και ερμήνευσε σε ζωντανή μετάδοση ένα σετ δέκα επιτυχιών του, εφαρμόζοντας στην πράξη την τάση του «social distancing».

Η ιδιωτική συναυλία είχε διάρκεια 30 λεπτών και ήταν η πρώτη μιας σειράς που θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο της «Together At Home» εκστρατείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Λίγο πριν ξεκινήσει το live του ο Chris έγραψε: «Ελπίζω εσείς και η οικογένειά σας να είστε ασφαλείς. Αν κάποιος έχει διάθεση για μουσική και συζήτηση, ετοιμάζομαι να βγω ζωντανά από το Instagram των Coldplay».

Η ανάρτηση του Chris Martin συνοδευόταν από το hashtag «TogetherAtHome», το αντίστοιχο με το ελληνικό δηλαδή «Μένουμε Σπίτι».

Περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι παρακολούθησαν ζωντανά την ερμηνεία του frontman των Coldplay, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να αποδώσει με μοναδικό τρόπο τις επιτυχίες των Coldplay «Trouble», «Viva La Vida», «Yellow» και «Clocks» μεταξύ άλλων, ενώ διασκεύασε επίσης με μοναδικό τρόπο την κλασική σύνθεση του David Bowie «Life On Mars».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker