kiss-logo
Now playingBABY DON'T HURT ME DAVID GUETTA, ANNE-MARIE & COI LERAY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

«Είναι το τέλος του κόσμου»... σε coronavirus version από τους R.E.M

Ο Michael Stipe στέλνει το δικό του μήνυμα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

R.E.M κυκλοφόρησαν το τραγούδι τους «It’s The End Of The World As We Know It…» στα μέσα του Νοεμβρίου 1987. Το σινγκλ έφτασε μέχρι τη θέση Νο. 69 του US Billboard Hot 100 και μερικά χρόνια αργότερα μέχρι το No. 39 του UK Singles Chart.

Ο Michael Stipe, πάλαι ποτέ frontman και τραγουδιστής του συγκροτήματος, χρησιμοποίησε το γνωστό μουσικό θέμα, προσαρμόζοντάς το στην πολύ δύσκολη πραγματικότητα των τελευταίων ημερών.

Η παγκόσμια κοινότητα απειλείται από την εμφάνιση και τη διάδοση του κορονοϊού και ο Stipe δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από ένα σύντομο βίντεο.

Ο Stipe τραγούδησε το ρεφρέν της επιτυχίας του, παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους να ακολουθήσουν ευλαβικά τις συμβουλές των ειδικών επιστημόνων, για να παραμείνουν ασφαλείς οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους.

«It’s The End Of The World As We Know It… Είμαστε εδώ. Υπάρχει ο κορονοϊός αλλά υπάρχουν τέσσερις κανόνες που πρέπει να θυμόμαστε. Ο πιο σημαντικός όμως, ο νούμερο ένα, μείνετε στο σπίτι» εξήγησε ο Stipe αφού τραγούδησε το τραγούδι του.

«Μην βγείτε από το σπίτι εκτός αν είστε υποχρεωμένοι. Αν δεν είναι σημαντικό, αν δεν είναι επείγον, αν δεν είστε αναγκασμένοι να προμηθευτείτε τρόφιμα, απλά μείνετε στο σπίτι απόψε. Μπορούμε να βγούμε για να γιορτάσουμε οποιαδήποτε άλλη φορά, σε τέσσερις μήνες».

Ο Michael Stipe προέτρεψε όλους τους αποδέκτες του μηνύματος να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις οδηγίες του κράτους προς τους πολίτες, συμπληρώνοντας: «Νούμερο δυο, να πλένετε τα χέρια σας, ξανά και ξανά. Νούμερο τρία, να συμπεριφέρεστε σαν να είστε ήδη φορείς του ιού και μην πλησιάζετε πιο κοντά από δυο μέτρα διότι μπορεί να τον μεταδώσετε. Μπορεί να κολλήσετε δυο άλλα άτομα και αυτοί μπορεί να κολλήσουν άλλους δυο. Δεν θέλετε να είστε αυτοί που θα το κάνουν αυτό. Εγώ σίγουρα δεν θέλω να είμαι αυτός ο άνθρωπος».

Τέλος, ο τραγουδιστής των R.E.M. ζήτησε από όλους να επιλέγουν με ιδιαίτερη προσοχή τις πηγές της ενημέρωσής τους και να μην εμπιστεύονται τυφλά τα social media.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker