kiss-logo
Now playingSIGN OF THE TIMES HARRY STYLES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

DJ Khaled: Έβαλε να τον κουβαλήσουν για να μη λερώσει τα sneakers του

Το στιγμιότυπο που ανέβασε ο ίδιος στο instagram
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Ο DJ Khaled έβαλε τους σωματοφύλακές του να τον κουβαλήσουν σηκωτό στα χέρια, προκειμένου να μη λερώσει με άμμο τα ολοκαίνουργια και πανάκριβα παπούτσια του!

Σου ακούγεται τραβηγμένο ή κάπως υπερβολικό; Όχι, είναι απλά η πραγματικότητα, η οποία φαίνεται και σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, προσπαθώντας να προμοτάρει το ιβέντ στο οποίο θα εμφανιζόταν.

Ο κατά τ'άλλα αγαπημένος και πετυχημένος παραγωγός και rapper, εμφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες στο 2024 South Beach Wine and Food Festival του Miami και έχοντας φορέσει τα ολοκαίνουργια Air Jordan του, δεν ήθελε να λερωθούν από χώμα πριν προλάβει να ανέβει στο stage.

Θα μπορούσε να είχε φορέσει ένα διαφορετικό παπούτσι και να είχε αλλάξει πριν φτάσει στη σκηνή; Αυτό θα ήταν το λογικό, όμως όχι, ο Khaled ήθελε να το ζήσει αλλιώς και έτσι έβαλε τους σωματοφύλακές του να τον κουβαλήσουν σηκωτό στα χέρια, χωρίς εμείς να είμαστε σίγουροι πως πληρώνονται αρκετά για αυτό.

Τα ίδια σχόλια έκαναν και αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο, ενώ ο Khaled ευχαρίστησε για τη διευκόλυνση τους ανθρώπους της ασφάλειάς του.

Δες το βίντεο!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker