kiss-logo
Now playingU & UR HAND PINK
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Taylor Swift αποδεικνύεται συγγενής της Emily Dickinson

Αυτό εξηγεί πολλά
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Taylor Swift αποδεικνύεται μακρινή συγγενής της διάσημης ποιήτριας Emily Dickinson και αυτό στα μάτια μας εξηγεί πολλά και σίγουρα, το σπάνιο στιχουργικό ταλέντο της αγαπημένης star.

Με την Taylor να είναι έτοιμη να κυκλορήσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά στις 19 Απριλίου, με τίτλο "The Tortured Poets Department", είναι πραγματικά απίστευτο πως αυτή είναι η χρονική στιγμή που αποκαλύπτεται αυτή η σύνδεση με την Dickinson, καθώς οι δυο τους φαίνεται πως είναι... ξαδερφές.

Για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς, Taylor και Emily είναι έκτες ξαδερφές, με διαφορά τριών γενεών, καθώς αμφότερες προέρχονται από τον ίδιο Βρετανό μετανάστη του 17ου αιώνα, μιας που ο πρώτος που εγκαταστάθηκε στο Windsor του Connecticut ήταν ένατος προ-πάππους της Taylor και έκτος της Dickinson.

Οι πρόγονοι της Taylor παρέμειναν θεωρητικά στο Connecticut για περίπου έξι γενιές πριν μετακινηθούν στην Pennsylvania, όπου εισήλθαν στη γενιά των Swift μέσω του γάμου. Πολλά χρόνια αργότερα, ο Scott και η Andrea Swift υποδέχτηκαν την πρωτότοκη κόρη τους στις 13 Δεκεμβρίου του 1989 στο West Reading, λίγο πριν μετακομίσουν στο Nashville.

Και τα υπόλοιπα... είναι ιστορία!

Αν μη τι άλλο, τώρα καταλαβαίνουμε γιατί η Swift είναι οριακά σαν να γράφει ποίηση κάθε φορά που παρουσιάζει ένα καινούργιο της τραγούδι και γιατί όλη η δισκογραφία της έχει μία ασύγκριτη στιχουργική ομορφιά που ακουμπά τις ψυχές εκατομμυρίων θαυμαστών!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker