kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Rihanna: Δεν ακολουθεί πλέον τις προσδοκίες των άλλων

Η νέα απολαυστική συνέντευξη της RiRI
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.png

φωτογραφία από Lorena
By
KISS 929

Σε μία καινούργια συνέντευξη για τη Vogue China, η Rihanna ανοίχτηκε για τη μητρότητα, την προσωπική της ταυτότητα, αλλά και τη φιλοσοφία ζωής που ακολουθεί, μακριά από τις προσδοκίες των άλλων για εκείνη.

Μιλώντας με την Editor-in-Chief, Margaret Zhang, η Rihanna χαρακτήρισε την οικογένειά της ως "το πιο όμορφο πράγμα", έχοντας πλέον αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύντροφό της, A$AP Rocky και έχοντας αφοσιωθεί αρκετά στο μεγάλωμα και την ανατροφή τους.

"Τα παιδιά έρχονται σε αυτόν τον κόσμο έχοντας τη δική τους μοναδικότητα και ειλικρίνεια, χωρίς λογική ή προσαρμογή, κάτι που συνήθως σε κάνει να αισθάνεσαι πως εσύ πρέπει να χωρέσεις σε ένα συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων. Είναι πραγματικά όμορφο να τα βλέπεις και θέλω να συνεχίσω να τα βοηθάω να πλοηγηθούν σε όλο αυτό και να βεβαιωθώ πως ξέρουν ότι μπορούν να είναι όποιοι θελήσουν. Θα πρέπει να το αποδεχτούν απόλυτα, επειδή είναι όμορφο και μοναδικό. Απλά τα αγαπώ με αυτόν τον τρόπο", δήλωσε χαρακτηριστικά η Rih για τον 22 μηνών RZA και τον μόλις 7 μηνών Riot Rose.

Η RiRi όμως, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις δικές της προσωπικές φιλοδοξίες, κυνηγώντας τα όνειρά της τόσο ως καλλιτέχνιδα όσο και ως επιχειρηματίας.

"Πάντα θέλουμε οι γονείς μας να είναι περήφανοι... Σίγουρα εγώ ήθελα να κάνω περήφανους τη μαμά και τον μπαμπά μου, όμως η πραγματικότητα είναι πως το πέτυχα αυτό υπερασπιζόμενη όσα πιστεύω και  κυνηγώντας το δικό μου μονοπάτι, τα δικά μου όνειρα", ανέφερε η Rih.

"Ζω το όνειρό μου. Οι γονείς μου είναι πολύ περήφανοι για αυτό, επειδή θέλουν να είμαι ευτυχισμένη και πετυχημένη. Οπότε, νομίζω πως το κλειδί είναι να βρεις κάποιου είδους ισορροπία. Ναι, η ισορροπία είναι σημαντική. Βρίσκεις αυτό και έχεις τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων. Μπορείς να γράψεις τη δική σου ζωή έτσι ακριβώς όπως θες, και θα είναι όμορφη. Μερικές φορές, απλά πρέπει να απομακρυνθείς από τις προσδοκίες  των άλλων και να ξεκινήσεις να ζεις τη δική σου ιστορία".

Wise words!

Φωτογραφίες: That Grape Juice

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker