kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Taylor Swift - Travis Kelce: Πάνε Coachella για να απολαύσουν τη Lana Del Rey

Το ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις
Text Size:
  • A
  • A
  • A

p.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί η Taylor Swift να προετοιμάζεται για το release του "The Tortutred Poets Department" στις 19 Απριλίου, όμως αυτό δε σημαίνει πως απολαμβάνει λιγότερο το διάλειμμα από τις όποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Travis Kelce.

Πρόσφατα το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στις Μπαχάμες και στο άμεσο μέλλον φαίνεται να έχουν στα σχέδιά τους το φεστιβάλ Coachella!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly, πηγή εκ των έσω δηλώνει πως τόσο η Tay όσο και ο Travis θέλουν να απολαύσουν on stage τη Lana Del Rey, αλλά και το συγκρότημα του Jack Antonoff, Bleachers, καθώς αμφότεροι αποτελούν βασικούς συνεργάτες και φίλους της διάσημης star, ενώ λέγεται πως το αγαπημένο ζευγάρι αναμένεται να ενοικιάσει ένα σπίτι στην περιοχή, για να έχουν και περισσότερη άνεση.

Ο Travis καθώς βρίσκεται σε off season για το NFL, αναμένεται να παραμείνει στο πλευρό της Taylor καθόλη τη διάρκεια του Απριλίου, ενώ θα ταξιδέψει μαζί της και στην Ευρώπη, όταν η Eras Tour θα αρχίσει ξανά με νέα shows σε κεντρικά σημεία της ηπείρου, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει training τον Ιούλιο για την επόμενη σεζόν της ομάδας του.

They're so cute!

Φωτογραφία: Us Weekly

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker