kiss-logo
Now playingHOUDINI DUA LIPA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Billie Eilish: "Ερωτευόμουν κορίτσια όλη μου τη ζωή"

Η Billie ανοίγεται περισσότερο για τη σεξουαλικότητά της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

bb.jpg

φωτογραφία από IG / Billie Eilish
By
KISS 929

Σε μία ολοκαίνουργια συνέντευξη για το περιοδικό Rolling Stone, η Billie Eilish ανοίχτηκε περισσότερο για τη σεξουαλικότητά της, αποκαλύπτοντας πως ανέκαθεν ερωτευτόταν κορίτσια, απλά το συνειδητοποίησε μόλις πριν έναν χρόνο.

Η αγαπημένη star οδηγείται σιγά-σιγά στην κυκλοφορία του επόμενου δίσκου της, "Hit Me Hard & Soft", σε συνεργασία με τον αδερφό της Finneas, οπότε αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τη βλέπουμε περισσότερο στο προσκήνιο, όπως καλή ώρα με αυτή τη νέα συνέντευξη και φωτογράφιση.

"Δε σκόπευα να μιλήσω ποτέ για τη σεξουαλικότητά μου, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Είναι πολύ αποκαρδιωτικό για μένα που αυτό ήρθε στην επιφάνεια", σχολίασε η Billie αναφερόμενη στη συνέντευξη με το Variety, όπου εκεί είχαν αποκαλυφθεί περισσότερα στοιχεία, ενώ έναν μήνα μετά ρωτήθηκε για αυτό και στο red carpet event, στο οποίο είχε παρευρεθεί, με την ίδια να "επιτίθεται" στη δημοσιογράφο που της έκανε την αντίστοιχη ερώτηση, μέσω ανάρτησης στο instagram που τώρα θεωρεί ότι ήταν λιγάκι υπερβολή από μέρους της.

"Όλος ο κόσμος ξαφνικά αποφάσισε ποια ήμουν και δεν είχα λόγο σε τίποτα ή έλεγχο σε κάτι. Κανείς δε θα έπρεπε να πιέζεται να είναι το ένα ή το άλλο, και θεωρώ πως υπάρχει έντονη επιθυμία για ταμπέλες παντού. Ξέρω ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα για τη σεξουαλικότητά τους ή δεν αισθάνονται άνετα με αυτήν, μέχρι να αγγίξουν τα σαράντα, τα πενήντα, τα εξήντα τους χρόνια. Παίρνει κάμποσο καιρό να βρεις τον εαυτό σου και θεωρώ πως είναι πραγματικά άδικος ο τρόπος με τον οποίο το ίντερνετ σου κάνει bullying, για να πεις ποιος και τι είσαι".

Και η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά η Billie έχει ένα δίκιο σε αυτό της το point, ενώ συνέχισε τη συζήτηση αναφερόμενη στο πώς η αυτοϊκανοποίηση τη βοήθησε να διαχειριστεί θέματα που είχε με την εικόνα και το σώμα της, αποκαλύπτοντας πως ανέκαθεν ερωτευόταν κορίτσια, αλλά συνειδητοποίησε τη σεξουαλικότητά της μόλις τον περασμένο χρόνο, όταν κατάλαβε πως ήθελε να κάνει σεξ με μία γυναίκα.

"Πρακτικά μιλάω για το σεξ οποτεδήποτε μπορώ. Είναι κυριολεκτικά το αγαπημένο μου θέμα συζήτησης. Η εμπειρία μου ως γυναίκα ήταν να το βλέπω με έναν περίεργο τρόπο. Οι άνθρωποι νιώθουν τόσο αμήχανα να συζητούν για αυτό και τους παραξενεύει όταν οι γυναίκες είναι τόσο άνετες να μιλούν για τη σεξουαλικότητά τους και να είναι επικοινωνιακές για αυτήν. Πιστεύω πως είναι κατακριτέο να μιλάς για αυτό το θέμα, κάτι που θα έπρεπε να αλλάξει".

Amen to that, αλλά πού σταματάει αυτή η ανοιχτή συζήτηση και πού αγγίζουμε το όριο του TMI άραγε; 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker