kiss-logo
Now playingA SKY FULL OF STARS COLDPLAY
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Anne Hathaway: Νιώθει ευγνωμοσύνη για τα πέντε χρόνια νηφαλιότητας

Η αγαπημένη ηθοποιός ανοίγεται περισσότερο για την προσωπική της μάχη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Anne Hathaway ήταν ανέκαθεν αγαπημένο μας πρόσωπο στο Hollywood, όμως ειδικά τα τελευταία χρόνια νιώθουμε obsessed μαζί της με όλους τους καλούς τρόπους και ειδικότερα, με τα red carpet και interview looks που προσφέρει non-stop από τότε που αποφάσισε να αλλάξει τη στιλιστική της ομάδα και να εμπιστευτεί την αισθητική της Gen Z.

Υπάρχει όμως, ένας βασικός λόγος που εκείνη αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τη ζωή της και δεν είναι άλλος από το γεγονός πως εδώ και πέντε χρόνια έχει κατακτήσει τη νηφαλιότητά της, μία ιστορία για την οποία μοιράστηκε περισσότερα κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης για την ταινία της "The Idea of You".

"Δε συνηθίζω να μιλάω για αυτό, αλλά είμαι παραπάνω από πέντε χρόνια νηφάλια. Αυτό αισθάνομαι ότι είναι ένα κομβικό σημείο για μένα. Τα 40 από την άλλη, είναι σαν δώρο", δήλωσε η Anne.

"Σίγουρα είμαι πιο άνετη με τον εαυτό μου στα 40 μου συγκριτικά με αυτό που ήμουν στα 20. Τότε ένιωθα χαμένη. Ένιωθα την πίεση να τα έχω ξεκαθαρισμένα όλα και θεωρούσα πως επειδή δεν ήξερα κάτι για τον εαυτό μου, με κάποιον τρόπο έκανα κάτι λάθος. Όπως αποδείχτηκε, γι'αυτό υπάρχει η ζωή".

FYI, η Anne Hathaway πρωταγωνιστεί ως Solène στη νέα ταινία "The Idea of You", όπου ο 40χρονος χαρακτήρας της ερωτεύεται τον 24χρονο αστέρα της μουσικής, Hayes Campbell, τον οποίο υποδύεται ο Nicholas Galitzine, σε μία ιστορία που πολλοί θεωρούν ότι αντλεί έμπνευση από τον Harry Styles και το romance του με την Olivia Wilde.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker