kiss-logo
Now playingSIGN OF THE TIMES HARRY STYLES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Jennifer Aniston: Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει TikTok

Η αγαπημένη star αποκαλύπτει τον λόγο που μένει μακριά από το TikTok
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η αλήθεια είναι πως από την εποχή της πανδημίας και ύστερα, το TikTok έχει οριακά γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, όμως αυτό δεν ισχύει για την Jennifer Aniston, η οποία καμία όρεξη δεν έχει να μπλέξει με ακόμα μία πλατφόρμα social media.

Κατά τη διάρκεια νέας συνέντευξης στο Entertainment Tonight, η Jen αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν επιθυμεί να δημιουργήσει τον δικό της λογαριασμό στο TikTok και, για να είμαστε ειλικρινείς, επικροτούμε αυτή της την απόφαση, καθώς μοιάζει να έχει το υγιές κίνητρο.

"Δεν έχω TikTok και ούτε πρόκειταια να αποκτήσω. Απλά δε θα το κάνω. Δε θέλω να γίνω συνδρομήτρια σε ακόμα ένα πράγμα που θα καταστρέψει τη ζωή μου ή τη ζωή κάποιου άλλου", δήλωσε πολύ χαρακτηριστικά η Aniston, λογικά αναφερόμενη στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που εύκολα βάλλεται μέσω των social media.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει εξάλλου, η Jen προτιμά να κρατά σε μία χ απόσταση τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αφού μπήκε στην παρέα του instagram για παράδειγμα, μόλις το 2019.

"Δε νομίζω ότι είμαστε σχεδιασμένοι να λαμβάνουμε τόση ποσότητα πληροφορίας σε τέτοια ταχύτητα και με τέτοιο ρυθμό όπως το κάνουμε σήμερα. Απλά θεωρώ πως δεν είναι καλό για εμάς. Δε νομίζω πως είναι υγιές".

Ποιος μπορεί να της πει ότι έχει άδικο; Κανείς!

Φωτογραφία: Page Six

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker