kiss-logo
Now playingSIGN OF THE TIMES HARRY STYLES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Cher: Ο πολύ πρακτικός λόγος που προτιμά άνδρες μικρότερης ηλικίας

Τι αποκάλυψε η Cher για τον Elvis Presley
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Πολλές φορές έχει συζητηθεί το γεγονός πως η Cher συνηθίζει να έχει στη ζωή της άνδρες μικρότερης ηλικίας, όμως όπως αποκαλύπτει η ίδια, υπάρχει ένα κάποιο πρακτικό ζήτημα που υφίσταται αυτή η συνθήκη.

"Είμαι πραγματικά ντροπαλή όταν δε δουλεύω και είμαι κάπως ντροπαλή με τους άνδρες", δήλωσε η Cher σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό show της Jennifer Hudson. "Και ο λόγος που βγαίνω με μικρότερους άνδρες είναι επειδή οι άνδρες της ηλικίας μου ή οι μεγαλύτεροι - να, έχουν όλοι πεθάνει πλέον - όμως και πριν ήταν πάντα τρομαγμένοι να με προσεγγίσουν και οι μικρότεροι ήταν εκείνοι που το έκαναν", εξήγησε η Cher και μας φαίνεται πολύ legit λόγος πίσω από τις όποιες επιλογές της.

Η Jennifer μάλιστα, ακούγοντας αυτή την απάντηση, χαρακτήρισε ως θαρραλέους τους νεαρότερους άνδρες και η Cher της απάντησε πως "ναι, έχουν μεγαλώσει από γυναίκες σαν εμένα!". 

ISN'T THAT ICONIC;

Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνέντευξης, η θρυλική star αποκάλυψε επίσης, πως κάποτε είχε δώσει άκυρο στον Elvis Presley. "Το έκανα, επειδή ήμουν νευρική και ήξερα τους ανθρώπους γύρω του και δεν ήταν ακριβώς πως ήταν κακοί άνθρωποι, όμως εγώ ήμουν νευρική λόγω της φήμης που είχε", αποκάλυψε η Cher για τα όσα ακούγονταν ανέκαθεν για τον Elvis και τις γυναίκες της ζωής του.

Απόλαυσε τη Cher στα παρακάτω βίντεο:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker