kiss-logo
Now playingSWAY PUSSYCAT DOLLS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Όμορφα μαλλιά με τη Wella Hair Color Consultant

H Wella φέτος γιορτάζει 140 χρόνια επαγγελματικής εξειδίκευσης και πάθους για τα μαλλιά, και προσφέρει λύσεις για κάθε γυναίκα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όμορφα, βαμμένα μαλλιά μέσα από 1to1 Instagram calls με τη Wella Hair Color Consultant!

Η παραμονή στο σπίτι εν μέσω lockdown έχει γίνει δεύτερη φύση μας και η επιθυμία μας να είναι τα μαλλιά μας όμορφα και περιποιημένα είναι πιο έντονη από ποτέ! Μια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διάθεσής μας ξεκινάει από την εξωτερική μας εμφάνιση, και κυρίως από τα μαλλιά μας, η WELLA είναι εδώ για εμάς ώστε να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα!

Μέσα από τον Instagram λογαριασμό της, η WELLA μάς καλεί να κλείσουμε το δικό μας προσωπικό ραντεβού με την Ιωάννα, τη Wella Hair Color Consultant, και μέσω Instagram βιντεοκλήσης, διάρκειας 30 λεπτών, να μας καθοδηγήσει να βρούμε την ιδανική για εμάς απόχρωση και να μας βοηθήσει στο πως θα βάψουμε τα μαλλιά μας μόνες στο σπίτι εύκολα και γρήγορα με προϊόντα βαφής Koleston. Και όχι μόνο! Παράλληλα, θα μοιραστεί μαζί μας μυστικά και tips ώστε να διατηρήσουμε την απόχρωση των μαλλιών μας λαμπερή και την αυτοπεποίθησή μας πάντα ψηλά!

 

Συγκεκριμένα:

Οι Instagram followers της WELLA αλλά και όσες επιθυμούμε να μπούμε στον γεμάτο χρώμα κόσμο της, μπορούμε στέλνοντας προσωπικό μήνυμα να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού συμβουλευτικής με την Ιωάννα.

To Instagram call θα έχει διάρκεια μέχρι 30 λεπτά και μέσω αυτού θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε και να συζητήσουμε με την Ιωάννα:

  • Tips για σωστή εφαρμογή των προϊόντων βαφής

  • Κάλυψη της ρίζας & των λευκών

  • Επιλογή της ιδανικής απόχρωσης

  • Tips περιποίησης για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σου!

 

Η WELLA, με 140 χρόνια επαγγελματικής εξειδίκευσης και πάθους για τα μαλλιά, προσφέρει πάντα τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να εκφράσει το πάθος της και την προσωπικότητά της, να ενισχύσει τη θηλυκότητά της και να νιώσει αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό και μας προσφέρει την αμέριστη βοήθειά της και αυτή την περίοδο!

Γιατί τελικά ποιο είναι το μυστικό για να παραμείνουμε όμορφες;

Να βρούμε την ιδανική Koleston απόχρωση!

Και η WELLΑ είναι εδώ, ακόμα και από απόσταση, για να μας βοηθήσει!

Σχετικά με τη WELLA:

H Wella φέτος γιορτάζει 140 χρόνια επαγγελματικής εξειδίκευσης και πάθος για τα μαλλιά. Ο στόχος της είναι να προσφέρει λύσεις & εμπειρίες στη γυναίκα ισάξιες με το κομμωτήριο ακόμα και στο σπίτι σε όλες τις κατηγορίες! Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων στις κατηγορίες Styling & Βαφών μαλλιών καλύπτοντας κάθε ανάγκη μέσα από τα brands τα οποία είναι:

H Koleston με όλα τα προϊόντα της σε όλες τις κατηγορίες έχει στόχο να αποδίδει έντονο & φωτεινό χρωματικό αποτέλεσμα, με 100% κάλυψη της ρίζας, που σέβεται το δέρμα της κεφαλής και περιποιείται τα μαλλιά για το ΤΕΛΕΙΟ & ΥΓΙΕΣ χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

  • Koleston Kit: Μόνιμη βαφή για έντονο & φωτεινό χρωματικό αποτέλεσμα με ενυδάτωση σε κάθε βήμα. Διάρκεια από 6 έως 8 εβδομάδες. Διαθέτει 34 αποχρώσεις.

  • Koleston RTU10 Kit: H 1η μόνιμη βαφή ρίζας με άμεσο αποτέλεσμα σε 10 λεπτά! Διάρκεια 2-3 εβδομάδες – μέχρι την επόμενη βαφή. Διαθέτει 12 αποχρώσεις και ταιριάζει με το 70% των αποχρώσεων του κομμωτηρίου.

  • Koleston RTU3 Spray: Άμεση κάλυψη της ρίζας σε μόλις 3 δευτερόλεπτα! Αδιάβροχη φόρμουλα το καθιστά ανθεκτικό σε ιδρώτα, βροχή ή βουτιά σε θάλασσα/πισίνα. Χωρίς υπεροξείδια & αμμωνία. Δερματολογικά ελεγμένο. Διάρκεια: έως το επόμενο λούσιμο. Διαθέτει 6 αποχρώσεις.

 

H Wellaflex είναι το styling brand που έχει καθιερωθεί ως το αγαπημένο των γυναικών σε όλο τον κόσμο, αφου τις βοηθάει καθημερινά να δημιουργούν υπέροχα χτενίσματα! Αποτελεί και την Νο.1 επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών. Τα προιόντα Wellaflex, με το αξεπέραστο ελαστικό τους κράτημα επιβεβαιώνουν σε κάθε γυναίκα την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που θέλει να νιώθει: το χτένισμά της θα διαρκέσει όλη την ημέρα, με υπέροχη φυσική κίνηση! Μπορούν εύκολα να τα χτενίσουν και πάλι χωρίς να κολλάνε, με UV φίλτρα προστασίας και minimum διάρκεια στο κράτημα έως και 24 ώρες όλη η σειρά. Διαθέτει: Mousses & Hairsprays.

WELLA DELUXE

Η Wella Deluxe αποδεικνύει πως το styling και η περιποίηση των μαλλιών μας μπορούν να συνδυάζονται! Με ευρεία γκάμα hairsprays & mousses, η σειρά Wella Deluxe προσδίδει αποτελεσματικό κράτημα, ενώ παράλληλα περιποιείται & προστατεύει τα μαλλιά ενάντια στη φθορά, χάρη στην ανώτερη φόρμουλα Kerashield 5tm. Τα προϊόντα Wella Deluxe χαρίζουν περισσότερη λάμψη και απαλότητα στα θαμπά μαλλιά, προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και προλαμβάνουν την ξηρότητα και το φριζάρισμα!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker