kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ο Jared Leto στη Vogue Greece Νοεμβρίου

Η ελληνική έκδοση της Vogue γράφει ιστορία με το πρώτο της σόλο ανδρικό εξώφυλλο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αυτόν τον Νοέμβριο, η Vogue Greece ανατρέπει τα δεδομένα και φιλοξενεί έναν άνδρα σταρ του παγκόσμιου στερεώματος στα εξώφυλλά της.

Ο Jared  Leto ποζάρει στον φακό του διάσημου φωτογράφου Chris Colls για το πιο ανατρεπτικό cover story της καριέρας του, μια ωδή στο ανδρικό στιλ που σπάει τα στερεότυπα. 

«Το τεύχος Νοεμβρίου μας είναι για τρίτη χρονιά αφιερωμένο στο σινεμά, στις ταινίες που μας σημάδεψαν, μας όρισαν, μας έκαναν να νιώσουμε κάτι. Εδώ στη Vogue Greece είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για πρώτη φορά στη διάρκεια της διαδρομής μας, έχουμε το πρώτο σόλο ανδρικό εξώφυλλο, με έναν καλλιτέχνη που τόσο με τη μουσική του όσο και με την οσκαρική ερμηνεία του στο Dallas Buyers Club μας άγγιξε βαθιά και ουσιαστικά», αναφέρει η Editor in Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου. 

«Όσο το δυνατόν πιο τολμηρός και γενναίος!». Αυτό είναι το μάντρα του Jared Leto, ενός ανθρώπου με απίστευτη ικανότητα να μεταμορφώνεται για κάθε ρόλο του. Ο εκκεντρικός ηθοποιός και τραγουδιστής, μίλησε αποκλειστικά στην International Editor at Large της Vogue Greece, Sarah Bailey, για την επερχόμενη ταινία του Ridley ScottHouse of  Gucci,  στην οποία πρωταγωνιστεί ως Paolo Gucci, εγγονός του ιδρυτή Guccio Gucci και ξάδερφος του άτυχου Maurizio (στο ρόλο ο Adam Driver), o οποίος δολοφονήθηκε από ενα πληρωμένο δολοφόνο το 1995  κατ’ εντολήν της πρώην συζύγου του Patrizia (Lady Gaga).

Με εξομολογητική διάθεση, δίχως να φιλτράρει τη σκέψη του, μίλησε ακόμα για την ταραχώδη ζωή του και την αγωνίστρια μητέρα του. «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Η μητέρα μου είναι ένας τέτοιος άνθρωπος, από αυτούς που βοηθούν την κοινωνία να πάει μπροστά», τονίζει μεταξύ άλλων. «Ο αδελφός μου κι εγώ δεν είχαμε μια ομαλή πορεία. Συναντήσαμε δυσκολίες. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να ήμασταν στη φυλακή ή ακόμη και νεκροί». 

Μετρώντας σχεδόν 30 χρόνια καριέρας στην υποκριτική, ο Leto επισημαίνει πως προτιμά πλέον να αναλαμβάνει λιγότερους ρόλους. Η μουσική είναι «μεγάλο και σημαντικό» κομμάτι της ζωής του κι εκείνος και ο αδελφός του δουλεύουν αυτή τη στιγμή πάνω στο έκτο τους άλμπουμ, μετά την πρόσφατη συνεργασία τους με τον DJ Illenium στο single Wouldn’t Change A Thing.«Περάσαμε αρκετό καιρό κάνοντας περιοδεία σε ολόκληρο τον κόσμο και αυτό ήταν κάτι που άλλαξε τις ζωές μας με τον πιο απίθανο τρόπο», εξηγεί. 

Καθώς διαθέτει ένα αληθινά μποέμ πνεύμα, ο τρόπος ζωής του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ασκητικός για τα δεδομένα του Hollywood –αγαπημένο του χόμπι είναι η αναρρίχηση–, αφού δεν νιώθει ποτέ την ανάγκη να συμμετάσχει σε μια ταινία απλώς και μόνο για τα χρήματα. «Ποτέ δεν χρειάστηκε να πω ότι θα δουλέψω για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου, γιατί η ζωή που κάνω δεν απαιτεί πολλά χρήματα. Επίσης, νιώθω ολοκληρωμένος από δημιουργικής απόψεως λόγω όλων των υπόλοιπων πραγμάτων που κάνω στη ζωή μου. Οπότε, δεν έχω βρεθεί στη θέση να ζητώ απεγνωσμένα να κάνω μια ταινία. Και ξέρω πως είμαι πολύ τυχερός γι’ αυτό».

Το ιστορικό τεύχος Νοεμβρίου της Vogue Greece με την αποκλειστική συνέντευξη και την απολαυστική φωτογράφιση του Jared Leto κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου μαζί με την «Καθημερινή».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker