kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2023

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δυναμικό παρών έδωσαν κορυφαίες εταιρείες και 65.000 επισκέπτες στην ΟΠΑΠ MARATHON expo 2023.

 

Με τεράστια επιτυχία, έντονο ενθουσιασμό και ρεκόρ επισκεψιμότητας πραγματοποιήθηκε η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2023, η μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών ειδών.

Το Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, σε έναν άρτιο διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, για 4 ημέρες, από τις 8 ως τις 11 Νοεμβρίου έγινε σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του αθλητισμού και τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Η έκθεση, η οποία άφησε εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις, άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 με την πραγματοποίηση των εγκαινίων από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και τη διευθύντρια του ανθρώπινου δυναμικού του ΟΠΑΠ, κ. Αχίλλειας Κοντού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ΟΠΑΠ MARATHON expo επισκέφθηκαν κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς επίσης διεθνείς προσωπικότητες της αθλητικής κοινότητας, οι οποίοι συνομίλησαν με το κοινό για τα αθλητικά δρώμενα.

Η συμμετοχή των επισκεπτών και εκθετών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Περισσότεροι από 65.000 επισκέπτες, κάθε ηλικίας, παρευρέθηκαν στην κορυφαία αθλητική εκθεσιακή γιορτή έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τα καλύτερα brands της αθλητικής αγοράς. Περισσότεροι από 180 εκθέτες, κορυφαίες εταιρείες αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, αθλητικών αξεσουάρ, αθλητικής διατροφής, προϊόντων τεχνολογίας και αθλητικού εξοπλισμού έδωσαν δυναμικό παρών παρουσιάζοντας όλα τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις σημαντικότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις και αθλητικούς συλλόγους, να εξερευνήσουν τον αθλητικό τουρισμό που προσφέρουν οι Περιφέρειες της χώρας αλλά και να παρακολουθήσουν θεματικά events και ομιλίες διακεκριμένων αθλητών.

H Be Best, εταιρεία παραγωγής της ΟΠΑΠ MARATHON expo θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές, ΣΕΓΑΣ και Περιφέρεια Αττικής, τον ονομαστικό χορηγό ΟΠΑΠ καθώς επίσης τους χιλιάδες επισκέπτες και τους μοναδικούς εκθέτες για την εμπιστοσύνη τους και την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης.

Διοργανωτές και επισκέπτες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη Athens Half Marathon expo 2024 και ΟΠΑΠ MARATHON expo 2024.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker