kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Αιμοδοσία στο Delphi Economic Forum: Η Πράξη της Αλληλεγγύης με το Bloode

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου μεταξύ 10:00 - 13:30 στο κτίριο Αμαλία
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αιμοδοσία στο Delphi Economic Forum: Η Πράξη της Αλληλεγγύης με το Bloode

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Bloode θα συμμετάσχει στο Delphi Economic Forum με τη διοργάνωση αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, και προσκαλεί τους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να προσφέρουν.

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου μεταξύ 10:00 - 13:30 στο κτίριο Αμαλία.

 

Η ανάγκη για αίμα στη χώρα μας παραμένει σε κρίσιμα επίπεδα. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, το 2022 η Ελλάδα χρειάστηκε 554.494 μονάδες αίματος για τη φροντίδα και θεραπεία των ασθενών, έναν αριθμό αιμοδοσιών που αυξήθηκε σημαντικά σε σχέση με το 2020, όπου χρειάστηκαν 504.316 μονάδες αίματος. Παρά την αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών, η προσφορά αίματος δεν καλύπτει ακόμη τις αυξανόμενες ανάγκες της χώρας μας. Η συμμετοχή του Bloode στον κορυφαίο διεθνή θεσμό, αποτελεί σπουδαία ευκαιρία για να δοθεί η απαιτούμενη εστίαση για την αντιμετώπιση αυτού του κρίσιμου προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας στη δημόσια υγεία.

Οι δράσεις μας στο Bloode προσανατολίζονται προς αυτή την κατεύθυνση έχοντας ως βασικό στόχο την αύξηση του αριθμού των τακτικών αιμοδοτών και την κάλυψη του 100% των αναγκών για αίμα στην ελληνική επικράτεια. Παράλληλα, επιδιώκουμε τη διαμόρφωση μιας κουλτούρας εθελοντισμού και αλληλεγγύης, ενώ ανταποκρινόμαστε άμεσα σε έκτακτες ανάγκες αίματος σε ασθενείς, ιατρικούς συλλόγους και νοσοκομεία. Η συμμετοχή μας στο Delphi Ecomomic Forum εναρμονίζεται πλήρως με το όραμά μας για βιώσιμες λύσεις προκειμένου να επιτευχθεί η αυτονομία της χώρας μας αναφορικά με την επάρκεια αίματος.

Κλείνοντας φέτος 10 χρόνια ενεργούς παρουσίας, έχουμε διοργανώσει πάνω από 190 αιμοδοσίες και έχουμε βοηθήσει πάνω από 200.000 ασθενείς. Ωστόσο, οι ανάγκες παραμένουν υψηλές και αναπροσαρμόζονται διαρκώς. Την περίοδο πριν το Πάσχα, η έλλειψη αίματος επιδεινώνεται σημαντικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα ποσοστά εθελοντικής αιμοδοσίας πέφτουν κατακόρυφα, καθιστώντας την ανάγκη για δράση πιο επείγουσα από ποτέ.

 

Για αυτό το λόγο, καλούμε τους συνέδρους να στηρίξουν εμπράκτως την αιμοδοσία που θα διεξαχθεί στο Delphi Economic Forum, στις 12 Απριλίου και όλοι μαζί να μεταδώσουμε το ηχηρό μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker