kiss-logo
Now playingDERNIERE DANSE INDILA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Νέο κατάστημα Pizza Fan στο Ίλιον

Άνοιξε πρόσφατα προς μεγάλη χαρά των απανταχού pizza lovers
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο κατάστημα της Pizza Fan άνοιξε πρόσφατα στην Αθήνα προς μεγάλη χαρά των απανταχού pizza lovers! Την Τρίτη 11 Ιουνίου στο Ίλιον στη διεύθυνση Αγίου Νικολάου 23. 

Στόχος είναι, όπως πάντα, να προσφέρουν ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση, λαχταριστές γεύσεις, τη μεγαλύτερη ποικιλία από ζύμες και συνταγές και ακόμα χαμηλότερες τιμές για παραλαβή από τα δύο νέα καταστήματα.

Διαθέτοντας έναν πολύ πλούσιο κατάλογο προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί με βάση τις προτιμήσεις των πελατών της, η Pizza Fan δίνει έμφαση στο value for money, στην ποιότητα των πρώτων υλών και στα καινοτόμα προϊόντα που δεν είναι μόνο υπέροχες πίτσες, αλλά και νέα απίστευτα burger, αγαπημένα ζυμαρικά, εξαιρετικά vegan προϊόντα, ολόφρεσκες σαλάτες και πολλά ακόμα.  

Με μια επιτυχημένη πορεία 28 χρόνων στο χώρο της εστίασης και 97 καταστήματα, η Pizza Fan είναι σήμερα η No.1 εταιρεία pizza delivery που βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που την έχουν αγαπήσει σε όλη την Ελλάδα και μοιράζεται μαζί τους τις μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητας.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker