kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ο 92,9 Kiss ζωντανά από το Praktiker στην Ανθούσα

Το Σάββατο 5 Μαΐου τα Praktiker γιορτάζουν το άνοιγμα του νέου καταστήματος και ο 92,9 Kiss θα εκπέμπει ζωντανά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

 

92,9 KISS LIVE!

Τα Praktiker γιορτάζουν το άνοιγμα του νέου καταστήματος στην Ανθούσα, στη συμβολή της λεωφόρου Ντραφίου με τη λεωφόρο Ανθούσας και οργανώνουν ένα εορταστικό τριήμερο εγκαινίων.

Ο 92,9 Kiss θα εκπέμπει ζωντανά σε μια έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή!
Συντονίσου στον 92,9 Kiss και το «Πρωινό στον Κiss» με την Κική Μηλίδου και τον Στάθη Χριστοφορίδη, το Σάββατο 5 Μαΐου, 9 με 12 το πρωί.

​Ευχάριστα τα νέα, λοιπόν, για όσους ζουν στα Ανατολικά και όχι μόνο, αφού ήρθε το νέο Praktiker στην Ανθούσα για να κάνει κάθε σπίτι να ανθίσει!

Το νέο κατάστημα ανοίγει στη συμβολή Λεωφόρου Ανθούσας με Λεωφόρο Ντραφίου με ένα εορταστικό τριήμερο από 4 μέχρι 6 Μαΐου γεμάτο με εκπλήξεις, προσφορές, δώρα αλλά και δωρεάν μεταφορά σε όλες τις αγορές έως 12 Μαΐου.

Ακόμα, στα εγκαίνια του νέου Praktiker Ανθούσας μπορείτε να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τρία ταξίδια αξίας 3000 ευρώ σε όποιον προορισμό θέλετε, αλλά και πολλά ακόμα μεγάλα δώρα για το σπίτι, τον κήπο και τα μαστορέματα!

Σε περιμένουμε στο νέο κατάστημα Praktiker στην Ανθούσα 4 με 6 Μαΐου για να βρεις προσφορές, εκπλήξεις και διαγωνισμούς με μεγάλα δώρα.

Πρόσβαση: Emporium Plaza, Λεωφ. Ανθούσας & Ντραφίου, 153 49, Ανθούσα – Παλλήνη (πρώην Expo Athens).

 

Απο τη Δευτέρα 30 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαίου ακούστε στον 92,9 Kiss που βρίσκεται το 92,9 Kiss patrol και το αυτοκίνητο του 92,9 Kiss με την Έμμα και τον Ηλία και κερδίστε δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ για αγορές στο Praktiker Ανθούσας .

92,9 Kiss

Τα αγαπημένα του Χθες και οι επιτυχίες του Σήμερα!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker